استفاده از ماهی تازه و غذاهای غنی از فیبر ممکن است نقش مهمی در کاهش خطر سرطان روده بزرگ داشته باشد.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ بر اساس آخرین تحقیقات علمی استفاده از گوشت قرمز و ماهی ریسک خطر سرطان روده بزرگ (کولون و رکتوم) را کاهش می‌دهد. با توجه به آمار انجمن سرطان در آمریکا سومین سرطان تشخیص داده شده، سرطان روده بزرگ است و این بیماری سومین علت عمده مرگ در ایالات متحده محسوب می‌شود. 

این بیماری بسیار خطرناک است و به همین دلیل معمولا در مراحل اولیه بدون علامت است و در نتیجه تشخیص آن سخت‌تر می‌شود. 

بر اساس تحقیقات در حالی که شواهد فواید کاهش مصرف گوشت قرمز را نشان می‌دهد ولی مطالعات اخیر بیان کرده است که استفاده از گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می‌دهد، همچنین استفاده از گوشت‌‌ها و ماهی‌ها 27 درصد خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را در افراد کاهش می‌دهد. 

علاوه بر سایر عوامل رژیم غذایی استفاده از ماهی ممکن است امگا3 مورد نیاز افراد را تامین کند و در نتیجه باعث کاهش خطر سرطان می‌شود زیرا امگا3 خاصیت ضد سرطانی دارد. در نهایت استفاده از ماهی و غذاهای غنی از فیبر ممکن است نقش مهمی در کاهش خطر سرطان روده بزرگ داشته باشد. 


انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار