با توجه به نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان وتقارن ان با فصل گرما داشتن تغذیه مناسب راهکاری موثر در این مدت است.

پیام فرح بخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: برای داشتن ایامی بدون مشکل در طی دوران ماه مبارک رمضانی و آماگی برای این دوره بهترین توصیه استفاده از گروه های غذایی با نیازهای روزانه تعیین شده برای فرد است.

متخصص در ادمه افزود: از موارد مهمی که باید به شدت مورد توجه قرار بگیرد داشتن 3-5 واحد سبزی و 3-4 واحد میوه در طول روز است و همچنین نباید از  مصرف مایعات غافل شد.

فرح بخش توصیه‌هایی هم برای افرادی که به تازگی روزه گرفتن را شروع کرده‌اند و همچنین افرادی که سن بالاتری دارند ، داشت به این ترتیب که این گونه افراد مقدرا کافی آب و غذا در حد فاصل افطار تا سحر داشته باشند چرا که گرمای زیاد هوا در این دوران ، موجب بی اشتهای در افراد می‌شود.

علاوه بر این ورزش سنگین و فعالیت فیزیکی شدی در طی این دوران اجتناب کنند.

انتهای پیام/
برچسب ها: تغذیه ، رمضان ، بیماری ، سبزیجات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار