دکتر رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان گروه علمی، پزشكی باشگاه خبرنگاران در خصوص آخرین اقدامات انجام شده برای کاهش تب مالت گفت: عامل انتقال این بیماری از حیوان آلوده است، فرد با مصرف محصولات لبنی مثل شیر و پنیر آلوده به این بیماری مبتلا می شود.
وی با بیان اینکه علت افزایش شیوع این بیماری ضعف در نظارت بر واکسیناسیون دامها است، عنوان کرد: به علاوه بر آن، استفاده مردم از محصولات لبنی سنتی هم به افزایش میزان شیوع دامن زده است.
دیناروند تاکید کرد: رایزنیهای با سازمان دامپزشکی انجام شده و این سازمان در تلاش است که میزان آلودگی دامها را کاهش دهد اما هنوز تب مالت یک معضل جدی است.
انتهای پیام/