مدیر گروه صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: استفاده از روغن پالم از نظر تغذیه ای جای نگرانی ندارد، امّا بحث اصلی تفلّب اقتصادی است از این نظر که چربی ارزانتری با نام پالم جایگزین چربی گرانقیمت شیر می شود.

جواد حصاری در گفتگو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز افزود: روغن پالم فاقد ترانس به عنوان ایزومر اسید چرب است که برای بدن زیان آور بوده و در اثر هیدروژنه کردن روغن های مایع ایجاد می شود.

وی تصریح کرد: چربی شیر دارای اسید چرب ترانس بوده چون در شکمبه نشخوارکنندگان هیدروژناسیون مانند کارخانه های روغنکشی انجام می پذیرد.

حصاری ادامه داد: کاروتنوئیدها و ترکیبات فنلی موجود در روغن پالم که منشاء گیاهی دارد برای سلامتی مفید بوده و نقش  آنتی اکسیدانی دارند.

مدیر گروه صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: در مقایسه با سایر روغن های مایع اسید چرب موجود در پالم بیشتر است.

وی افزود: در صورت استفاده از روغن پالم باید بر روی محصول تولیدی درج شود.

حصاری تاکید کرد: روغن پالم از نظر اسیدچرب اشباع مشابه چربی شیر بوده ولی ترانس ندارد.
 
انتهای پیام/ ا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.