استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: چای گل راعی را می توان به عنوان یکی دیگر از فرآورده های گل راعی برای تقویت اعصاب و حتی قلب مورد استفاده قرار داد.

به گزارش  گروه استانهای باشگاه خبرنگاران؛ سعیده علیزادهافزود: گل های تازه و سرشاخه گلدار این گیاه مصرف دارویی دارد.

وی تصریح کرد: مصرف خوراکی بخش های هوایی گل راعی یا هوفاریقون نشاط و شادابی را در پی خواهد داشت.

علیزاده ادامه داد: برای شستن زخم و خراشیدگی پوست بهره گیری از محلول شست و شوی تهیه شده از بخش های هوایی گل راعی توصیه شده است.

استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: استفاده از تنتور گل راعی برای رهایی از تنش های عصبی دراز مدت، خستگی و افسردگی حاصل از آن تاثیرگذار خواهد بود.

وی افزود: نوشیدن دَمکرده بخش های هوایی گل راعی را در مواقع اضطراب، تنش های عصبی و یا ناراحتی های عاطفی و حاصل شدن آرامش موثر می دانند.

علیزاده تاکید کرد: کارشناسان استفاده از کِرِم سرشاخه گلدار گُل راعی را برای تسکین دردهای عصبی محدود و منطقه ای مانند سیاتیک، کشش های شدید و یا گرفتگی عضلات را توصیه نموده اند.
 
انتهای پیام/ع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.