وی تصریح کرد: قسمت مورد استفاده این گیاه دارویی، ریزوم یا ساقه های زیرزمینی آن بوده که پس از خارج نمودن از زمین قسمت های اضافه را جدا کرده و با آب می شویند.
علیزاده ادامه داد: زردچوبه گیاهی با خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی قوی است و این خواص زردچوبه باعث شده است که مصرف آن در بیماریهای گوارشی، کبدی مورد توجّه قرار گیرد.
استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: زردچوبه سرشار از نیاسین، ویتامین ب3، كلسیم، آهن، روی، مس، پتاسیم و منیزیم است و دارای مادهای به نام كوركومین است كه عامل رنگ زردچوبه و آنتی اكسیدان قوی است كه باعث سمزدایی در بدن میشود.
وی افزود: بهترین ظروف برای نگهداری آن ظروف آلومینیومی و شیشههای رنگی (قهوهای) است، ضمن آن که در ظرف باید بسته باشد.