افسردگی به جز عوامل محیطی، بیماریها و یا سایر دلایل می‌تواند به دلیل تولید هورمون‌های مخرب در دوران جنینی فرد تحت تاثیر روحیه مادر ایجاد شود.

به گزارشخبرنگار بهداشت و درمان  گروه علمی،‌ پزشكی باشگاه خبرنگاران، کارشناسان اعتقاد دارند منشا ابتلا به افسردگی در افراد از دوران جنینی آغاز می‌شود.

گفتنی است، براساس تحقیقات کودکان مادران مبتلا به انواع بیماری‌های روانی که به ویژه بیماری آنها در دوران بارداری هم ادامه داشته است سه برابر بیشتر از سایر کودکان دچار بیماری افسردگی می‌شوند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، سطوح بالای وجود هورمون‌های استرس که در رحم مادر منتشر می‌شود می‌توانند سبب تاثیر بر مغز جنین شوند.

کارشناسان بر این اساس اعتقاد دارند باید غربالگری زنان باردار بویژه به جهت افسردگی انجام شود و انواع روش‌های درمانی و پیشگیرانه برای محافظت از جنین انجام شود.

براساس تحقیقات موسسه روانپزشکی در کینگر کالج لندن از هر 12 زن یک زن هنگام بارداری به افسردگی مبتلا می‌شودکه سبب انتقال این بیماری روانی به کودک به دنیا نیامده خود می‌شود.

کودکان این مادران علاوه بر ابتلا به افسردگی دچار رفتارهای پرخاشگرانه و مشکلات یادگیری و عاطفی نیز در آینده خواهند شد. نتایج این پژوهش در مجله انگلیسی روانپزشکی به چاپ رسیده است.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار