وی تاکید کرد: در آش و سوپ به جای استفاده از رشته و آرد برنج، غلات سبوس دار، بلغور،گندم،آرد سبوسدار، جوانه گندم آرد ذرت و برنج قهوه ای را به کار ببرید که ضمن ارزش غذایی بیشتر و طعم و مزه بهتر، ریز مغذیهایی همانند ویتامین های گروه ب را دارند.
بزرگمهر خاطر نشان کرد: مصرف آش چون مخلوطی از غلات و حبوبات است، بسیار مفید است و روزهداران میتوانند به عنوان شام مصرف کنند و البته مصرف آن نزدیک خواب بنا شد زیرا معده را پر میکند.
رئیس انجمن تغذیه ایران تصریح کرد: آش به دلیل مواد موجود در آن که شامل غلات، حبوبات و سبزیجات است و به خصوص استفاده از کشک که شور نباشد بسیار مفید است.
وی با اشاره به استفاده از میوه و سبزیجات در ماه رمضان بیان کرد: در مصرف میوه و سبزیجات پرهیز نکنند حتما باید این دو ماده مانند تمام مواقع دیگر به مقدار کافی مصرف شود.
بزرگمهر اظهار داشت: سبزیجات بعد از غلات واجبترین مواد غذایی هستند و در ماه رمضان ضرورت استفاده از آن افزایش مییابد.
رئیس انجمن تغذیه ایران در پایان عنوان کرد: مصرف سبزیجات خام به صورت سبزی خوردن یا سالاد در کنار مصرف سبزیجات پخته مثل اسفناج پخته با ماست، سبزی موجود در آش و سوپ و کوکوی سبزی در سحر و افطاری ماه رمضان ضرورت دارد چرا که سبزی آب خودش را نگه میدارد و مصرف مقادیر مناسبی از آن باعث میشود کمتر احساس تشنگی کنید.
انتهای پیام/