به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران سنندج، مجید آوج هدف از راه اندازی این مرکز را ایجاد خلاقیت در نوجوانان و جوانان و شکوفایی استعدادها و خلاقیتهای پنهان عنوان کرد و گفت: افزایش قدرت اندیشه و تفکر، افزایش مهارت حل مسئله، تقویت مهارتهای حرکتی و ارتباط حواس پنجگانه، تلفیق کار عملی و تئوری از دیگر اهداف این برنامه ها است.
وی افزود: گسترش ارتباط اجتماعی، تقویت روحیه همکاری و تعاون در کار گروهی، تلاش در جهت ثبت اختراع، جایگزین مناسب و جذاب برای بازیهای رایانهای و زمینهسازی ایجاد اشتغال و مهارتهای کسب و کار از فواید شرکت در دورههای رباتیک است.
آوج با اشاره به اینکه آموزش ریاتیک برای سنین سه سال به بالا ارائه می شود، بیان کرد: برگزاری کلاسهای رباتیک در مهدهای کودک، مدارس و دانشگاهها، ارائه محصولات آموزشی، تجهیز کارگاهها و تیمهای رباتیک، شرکت در مسابقات، جشنواره و المپیاد رباتیک کشوری، ثبت اختراع، استفاده از ساختار LMS برای افزایش سطح آموزش به صورت مجازی از برنامه های این مرکز عنوان کرد.
مدیر سازمان تجاریسازی فناوری و اشتغال دانشآموختگان جهاد دانشگاهی استان تأکید کرد: این فناوریها با ماشینهای مکانیزه شده که میتوانند در فرآیندهای تولید و یا محیطهای خطرناک جایگزین انسان شوند و یا تداعی کننده رفتار انسان باشند، سر و کار دارد و بسیاری از رباتهای امروزی از طبیعت الهام گرفته شدهاند.
انتهای پیام/ز