وی تصریح کرد: کودهای بیولوژیک را باید عاملی در بهبود خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک قلمداد نماییم.
علی اصغر زاد ادامه داد: با توجه به کم آبی کودهای بیولوژیک نگهداری آب در خاک را افزایش می دهد.
استاد گروه علوم خاک دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: تولید محصولات سالم با مصرف کودهای بیولوژیک عینیت می یابد.
وی افزود: تامین مواد غذایی خاک برای گیاه با مصرف کود بیولوژیک امکانپذیر است.
علی اصغر زاد تاکید کرد: افزایش پایدار باروری خاک با بهره گیری از کودهای بیولوژیک دور از انتظار نیست.
انتهای پیام/ح