وی تصریح کرد: اين گروه از محصولات كشاورزي به دليل داشتن رطوبت زياد فساد پذير هستند و در دوره پس از برداشت بخش عمده اي از آنها (بين ۵ تا ۵۰ درصد) از بين مي روند، ميزان اين ضايعات حتي در برخی موارد تا ۸۰ درصد نيز مي رسد.
زارع ادامه داد: تغذيه صحيح محصولات باغی، نقش مهمی در كاهش ضايعات و بهبود كيفيّت محصول توليدی و عمر انباری محصولات برداشت شده دارد.
مدیر گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: باغداران یا باید شاهد فساد محصول خود باشند و یا باقیمت پایین عرضه کنند.
وی افزود: جايگزيني و اصلاح باغات سنتي با باغ هاي مُدرن و مكانيزه می تواند برای افزایش محصولات باغی و جلوگیری از ضایعات محصولات باغی تاثیرگذار باشد.