وی در ادامه به روزه داران توصیه کرد: جهت جلوگیری از احساس تشنگی در طول روز، هنگام افطار تا سحر، شربت خاک شیر، تخم شربتی، اسفرزه، آب لیمو و به لیمو استفاده کنند و حتی الامکان در این نوشیدنی ها به جای شکر از شیره خرما، شیره انگور و یا عسل استفاده کنند.
حق ویسی تصریح کرد: استفاده از آب جوش و چای بسیار کمرنگ، غذاهایی که دارای آب زیادی می باشد از جمله انواع خورشت، آبگوشت، سوپ و آش بدون نعناع و پیاز داغ استفاده شود تا درصدی از آب بدن از این طریق جبران می شود.
در پایان خاطر نشان کرد: روزه داران باید حتی الامکان در فضاهای خنک قرار گیرند و با پوشیدن لباس های مناسب و استفاده از کلاه آفتابگیر از تعرق و کاهش آب بدن جلوگیری کنند.
انتهای پیام/گ