معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان گفت: در سه ماهه امسال 7 هزار و 741 تن گوشت قرمز در استان تولید شده است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران از بجنورد،مبارکی افزود: امسال 7 هزار و 741 تُن گوشت قرمز در استان تولید شده که نسبت به به مدت مشابه پارسال سه ممیز پنج دهم درصد افزایش داشته است.

وی اظهار داشت: 2 هزار و 175 تن گوشت مرغ نیز در این مدت تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 5/17 درصد افزایش داشته است.

گفتنی است: خراسان شمالی 2 میلیون و 600هزار رأس دام سبک و 141 هزارو 132 رأس دام سنگین و 67 واحد پرورش مرغ گوشتی فعال ( با ظرفیت یک میلیون و 417 هزار قطعه در دوره) دارد.

انتهای پیام/س

برچسب ها: بجنورد ، تولید ، گوشت ، قرمز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.