بیست کمک هزینه عمره مفرده، پنجاه کمک هزینه عتبات عالیات و بیش از سیصد کمک هزینه سفر به مشهد مقدس از جمله جوایز برگزیدگان سیزدهمین دوره آزمون سراسری قرآن کریم خواهد بود.

به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران؛ حجت‌الاسلام و المسلمین حشمتی معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد در نشست خبری قرعه کشی سیزدهمین دوره آزمون سراسری قرآن کریم که بعدازظهر امروز چهاردهم تیر در سالن اجتماعات معاونت قرآن و عترت و ارشاد برگزار شد، اظهار داشت: آزمون قرآن کریم یکی از کارهای سالانه‌ی  معاونت قرآن و عترت است اما ویژگی سیزدهمین دوره، برگزاری آزمون به بخش خصوصی بوده و برای شرکت در مسابقه مبلغی نیز از شرکت‌کنندگان دریافت شده است.

وی با تقدیر از نقش مؤسسات قرآنی و ادارات کل استان‌ها گفت: گزارش ناظران نشان از دقت‌نظر در برگزاری آزمون‌ها داشت و در این دوره از آزمون سراسری قرآن کریم با 53 هزار‌و‌ 600 نفر ثبت‌نام کننده به برگزیدگان هدایایی از جمله بیست کمک هزینه عمره مفرده به مبلغ یک میلیون تومان و به نفرات اول تا سوم حفظ قرآن پنجاه کمک هزینه عتبات عالیات به مبلغ پانصد‌ هزار تومان و بیش از سیصد کمک هزینه سفر به مشهد مقدس به مبلغ دویست هزار تومان اهدا می‌شود.

معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد افزود: در برخی رشته‌ها نیازی به قرعه‌کشی نیست ولی در بعضی از رشته‌ها به دلیل تعداد زیاد شرکت‌کنندگان قرعه‌کشی صورت می‌گیرد.

حجت‌الاسلام حشمتی با اشاره به جلسه‌ای با رئیس جمهور تأکید کرد: مراسم تجلیل از خادمان .قرآن کریم بعد از پایان ماه مبارک رمضان انجام می‌شود چرا‌که مقدمات آن فراهم شده است

22 هزار نفر در آزمون سراسری قرآن کریم نمره قبولی کسب کردند

در ادامه حجت‌الاسلام علی پروانه مدیر کل آموزش و توسعه مشارکت‌های مردمی معاونت قرآن و عترت در خصوص کیفیت و تعداد شرکت‌کنندگان در این دوره از آزمون گفت: سیزدهمین دوره آزمون سراسری قرآن یازدهم اردیبهشت امسال برگزار شد که از مجموع 53 هزار ثبت کننده حدود هفتاد درصد یعنی  37 هزارو‌ 603 نفر در این آزمون شرکت کردند که در نهایت شش درصد معادل بیست‌ودو هزار‌سیصد‌و‌نه نفر حائز نمره قبولی شدند.

وی ادامه داد : 77 درصد از شرکت‌کنندگان را بانوان تشکیل داده و 23 درصد بقیه آقایان بودند که در مجموع 13 درصد از شرکت‌کنندگان زیر 15 سال سن بودند که 92 درصد از این شرکت‌کنندگان تحت پوشش 972 مؤسسه در این آزمون شرکت کرده و 8 درصد هم داو‌طلب آزاد بودند.

مدیر کل آموزش و توسعه‌ی مشارکت‌های مردمی افزود: 51 درصد از شرکت‌کنندگان در رشته حفظ کل، 43 درصد در ترجمه و مفاهیم 3 درصد در مفاهیم نهج‌البلاغه 3 درصد هم در تدبر و قرآن شرکت کردند.

وی در خصوص سطح تحصیلات شرکت‌کنندگان توضیح داد: 34 درصد از شرکت‌کنندگان زیر دیپلم، 25 درصد دیپلمه، 9 درصد فوق دیپلم، 27 درصد لیسانس، 3 درصد فوق لیسانس و بالاتر، 2 درصد هم دارای تحصیلات حوزوی بودند.

حجت‌الاسلام پروانه در خصوص ارزیابی عملکرد استان‌ها گفت: 10 شاخص میزان مشارکت استان، درصد قبولی شرکت‌کنندگان، تعداد مؤسسات شرکت‌کننده، میزان شرکت داوطلبان، درصد رشد نسبت به آزمون قبلی میزان مشارکت حافظان، میزان مشارکت آقایان، کیفیت ارائه گزارش آزمون، نظر‌سنجی شرکت‌کنندگان، و همچنین گزارش ناظر معاونت بود که با توجه با این شاخص‌ها به ترتیب استان‌های سیستان و بلوچستان، البرز، همدان، زنجان، و آذربایجان شرقی به عنوان 5 استان برگزیده مشخص شدند.

وی همچنین در خصوص حمایت‌های صورت گرفته از فعالیت‌های آموزشی مؤسسات قرآنی گفت: بالغ بر 15 میلیارد ریال حمایت مالی از مجموع هزار مؤسسه قرآنی در سراسر کشور صورت گرفته است که به ترتیب استان‌های تهران، اصفهان، یزد، کرمان و خراسان رضوی، از بیشترین اعتبار حمایتی برخوردار شده‌اند.

مدیر کل آموزش و توسعه‌ی مشارکت‌های مردمی افزود: طرح ملی تلاوت قرآن کریم که ثبت‌نام چهارمین دوره آن از اول تیرماه شروع شده و تا 20 ادامه دارد با هدف کشف و شناسایی نوجوانان مستعد قرآنی در جهت پرورش قاریان ممتاز و همچنین رشد و پرورش ابعاد اخلاقی و علمی قاریان نوجوان و ارتقاء همه ‌جانبه توانمندی‌های فنی و علمی افراد برگزار می‌شود.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.