حسین رستگار رئیس آزمایشگاه مرجع سلامت سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران راجع به مسئولیت داروخانهها در خصوص مهر و امضا کردن نسخ گفت: تا خواست عمومی مردم برای امضای نسخهها توسط مسئولان فنی داروخانهها نباشد، اتفاقی نمیافتد.
وی در ادامه افزود: برای تحویل نسخه و مهر کردن آن باید از مهر داروخانه استفاده شود اما برای نسخ بیمهای این الزام وجود دارد که مسئول فنی داروخانه نسخه را مهر کند.
حسین رستگار در پاسخ به عدم انجام این روند در اغلب داروخانهها عنوان کرد: چون مردم نمی خواهند این اتفاق نمیافتد. مانند خریدهایی که روزانه بدون فاکتور از فروشگاهها انجام میشود.
وی ادامه داد: مهر داروخانه نیز به منزلهی فاکتور است که وقتی مردم بخواهند، داروخانه ارائه میدهد.
رئیس آزمایشگاه مرجع سلامت سازمان غذا و دارو اظهار کرد: اغلب افراد در قبال خرید خود فاکتوری نمیگیرند، در داروخانه هم همینطور است هر کس درخواست کند نسخهی او مهر و امضا میشود. ارائه فاکتور به مراجعه کننده جز وظایف است چه در مغازهها و فروشگاهها چه در داروخانهها.
وی همچنین بیان کرد: الزام و اجبار در این خصوص باید بیشتر شود وقتی ما الزام نداریم اتفاقی نمی افتد اگر کسی از داروخانهای درخواست کند که نسخهاش قیمت بخورد و مهر و امضا شود، وظیفهی آنهاست که این کار را انجام دهند. در غیر این صورت تخلف محسوب میشود اگر مراجعه کنندهای این درخواست را داشته باشد و انجام نشود با مسئول داروخانه برخورد میشود.
حسین رستگار افزود: نکتهی حائز اهمیت تبدیل این موضوع به خواسته عمومی است.
وی راجع به داروهای وارداتی نیز خاطر نشان کرد: در 2 سال اخیر به جز 2-3 قلم افزایش قیمت دارو نداشتهایم.
تعداد داروهایی که قیمت آنها افزایش یافته به تعداد انگشتان دست هم نمیرسد این موارد هم با افزایش قیمت جهانی رو به رو بودهاند و کاری از دست ما برنمیآید. اگر این موارد کم را نادیده بگیریم میتوان گفت: قیمت تمام داروهای وارداتی یا ثابت بوده است و یا کاهش یافته است.
انتهای پیام/