بنا به تحقیقات به عمل آمده کسانی که به طور ترشیجات و مواد غذایی تخمیر شده مصرف می کنند به لحاظ اختلالات عصبی در سطح پایین تری قرار دارند.

به گزارش خبرنگار کلینیک  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران؛ محققان دریافته اند افراد بزرگسالی که بیشتر از غذاهای تخمیری استفاده می کنند، از علائم اضطراب اجتماعی کمتری برخوردار هستند.
 
اگر شما از آن دست افرادی هستید که پس از خوردن غذایتان خیارشورهای آن را جدا می کنید، ممکن است با خواندن این خبر در این عادت غذایی تجدید نظر کنید.تحقیقات انجام شده توسط دانشگاه مریلند ادعا دارد که رابطه ای میان غذاهایی به همراه ترشی و خیارشور با اضطراب اجتماعی وجود دارد.
 
کسانی که به طور مرتب ترشی، کیمچی، کلم ترش مصرف می کنند به لحاظ اختلالات عصبی در سطح پایین تری قرار دارند.دانشمندان بابت این موضوع کاملا شگفت زده گشته اند که مسائل مربوط به سلامت روان با آنچه که در معده می گذرد گره خورده است.
 
این احتمال وجود دارد که پروبیوتیک موجود در غذاهای تخمیری با تغییرات فضای روده سازگاری دارد و به طبع آن  این تغییرات بر روی نگرانی ها و اضطراب اجتماعی اثرگذار است.
 
در حال حاضر نیز تیم تحقیقاتی در پی یافتن ارتباطی میان مصرف موادغذایی تخمیرشده و علائم اوتیسم هستند.
 
انتهای پیام/
برچسب ها: ترشیجات ، تخمیر ، تغذیه ، اعصاب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار