وی تصریح کرد: مواد غذایی سرشار از فیبرهای غذایی به کاهش میزان قند خون و انسولین دیابتیها کمک میکند و از آنجایی که غلاف اسفرزه نیز سرشار از فیبرهای غذایی است مصرف آن برای کاهش قند خون و انسولین توصیه میشود.
علیزاده ادامه داد: گیاه دارویی اسفرزه دارای طبع سرد و تر است و این خاصیت باعث می شود که برای برطرف کردن تب و از بین بردن حرارت بدن و تشنگی کاربرد زیادی داشته باشد.
استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: مهم ترین اثر اسفرزه رفع یبوست است که برای این منظور باید روزی دو بار، ۱۰ گرم را در استکان ریخته با آب مخلوط کرده و بلافاصله میل کنند.
وی افزود: میزان بالای فیبرهای غذایی روی میزان کلسترول خون نیز تأثیر گذاشته و باعث کاهش آن میشود و در نتیجه اسفرزه نیز میتواند کلسترول بد خون را کاهش داده و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را نیز کاهش دهد.