وی تصریح کرد: باید از فرهنگسازی شود تا مردم بدانند که محصولات سالم با وجود قیمت بیشتر آن، باز هم به صرفه هستند، آن هم نسبت به هزینههای درمانی که به علت مصرف محصولات ناسالم دارند.
کوهستانی ادامه داد: فعالان در بخش کشاورزی و تولیدکنندگان این محصولات در بازار باید آموزش ها و مهارت های لازم را برای تولید محصول سالم و بازارپسند و بسته بندی صحیح محصولات به دست آورند.
کوهستانی گفت: می توان با اشاعه فرهنگ تولید و مصرف غذای سالم در جامعه برنامه ریزی اصولی و زیربنایی زمینهجهش در بخش سلامت را به سرعت دنبال کرد.
استادیار گروه ترویج و توسعه روستایی دانشکده کشاورزی دانشگاه یادآور شد: مصرف کننده هم باید اهمیت محصول سالم را درک کند و بداند که امروزه برای داشتن جسم سالم نیازمند مصرف مواد غذایی سالم است.
وی افزود: تولید محصول سالم در بخش کشاورزی به سودآوری بیشتر تولید از نظر اقتصادی و اجتماعی منجر میشود.