به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ هدف از راه اندازی این طرح را تسهیل در روند صدور گواهینامه ها عنوان نمود و بیان داشت: گواهینامه مهارت پایان دوره آموزشی، پروانه مهارت فنی و گواهی صلاحیت حرفه ای از روند سنتی خارج شده و دارندگان این گواهینامه های الکترونیکی از مزایای کارت های الکترونیکی هوشمند بهره مند می شوند.
وی با اشاره به امکان ثبت 20 عنوان گواهینامه حرفه آموزشی در یک کارت الکترونیکی بین المللی مهارت، اظهار داشت: سهولت حمل و نگهداری گواهینامه، ارتقای امنیت گواهینامه ها، افزایش سرعت صدور و تحویل گواهینامه به متقاضی، کاهش ریسک نگهداری گواهینامه ها و ... از مزایای کارت های الکترونیکی می باشد.
به گفته مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی حذف فرآیندهای سنتی، از قبیل نامه نگاری بین دستگاهی برای استعلام گواهینامه توسط سایر ارگان ها امکان دریافت استعلام گواهینامه ها تنها با در دست داشتن کدملی و کدشناسایی از دیگر مزایایی کارت مذکور می باشد.
وی با اعلام این مطلب که مهارت آموزان میتوانند بر اساس کد شناسه و کلی ملی، در پورتال سازمان آموزش فنی و حرفهای، اطلاعات گواهینامه خود را مشاهده نمایند، تصریح نمود: مهارت آموزان می توانند جهت مشاهده و استعلام گواهینامه از طریق سامانه HTTP://AZMOONPORTALTVTO.COM اقدام نمایند.
سیابانی در پایان از صدور 8697 کارت الکترونیکی مهارت در 3 ماهه نخست سال 94 توسط یک دستگاه خریداری شده در استان کردستان خبر داد و اذعان نمود: گواهینامههای سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور از سال ۱۳۹۲ صرفاً به صورت الکترونیکی بوده و استعلام صحت آنها نیز از طریق پورتال آموزشی مذکور انجام میشود.
انتهای پیام/ح