مغز از سلول‌های سفید که حاوی چربی فراوان هستند تشکیل شده است که این چربی منشا سلول‌های مغز را منعطف نگه می‌دارد.

پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان بیان کرد: مغز سر از سلول‌های سفید که حاوی چربی فراوان هستند تشکیل شده است که این چربی غشای سلول‌های مغز را منعطف نگه می‌دارد و به این ترتیب مواد غذایی و انتقال دهنده‌های عصبی به سادگی به این سلول ها وارد و یا خارج می‌شوند. 

وی افزود: ما طبق اصول درست خوردن می‌توانیم 30درصد کالری روزانه خود را از چربی‌ها دریافت کنیم البته باید توجه داشت که چربی های خوب را جایگزین چربی‌های بد کنیم یعنی نوع چربی‌های اشباع را به چربی‌های مفید تبدیل کنیم. 

این متخصص تغذیه گفت: استفاده از روغن‌هایی مثل روغن زیتون، هسته‌ی انگور، کنجد، کلزا و همچنین مصرف ماهی‌های چرب مانند سالمون،‌ ساردین، تن و قزل‌آلا برای چرب نگه داشتن مغز بسیار مفید هستند. 

وی ادامه داد: مصرف آجیل‌ها که حاوی پروتئین و اسیدهای چرب و آرژینین آمینه هستد و استفاده از کلم بروکلی و گل کل که سرشار ار ماده مغذی به نام کولین است نیز برای سلامت مغز ضروری است. 

فرحبخش خاطر نشان کرد: مصرف چای سبز سرشار از آنتی اکسیدان‌ها است و از پیری زودرس جلوگیری می‌کند لذا مصرف روزانه  آن برای سلامت مغز توصیه می‌شود. 

انتهای پیام/ 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۶ ۲۴ تير ۱۳۹۴
چرا چیزهای ارزان نام نمی برید و فقط از چیزهای فوق گران نام می برید آخر ما پول فقط نان خالی را داریم چه بکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
زنبور
۱۴:۰۰ ۲۴ تير ۱۳۹۴
نمیدونم چرا همه چیزای بدمزه دنیا واسه سلامتی خوبه و خوشمزه ها ضرر داره؟