به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان؛ عباسی مدیرشیلات و امور آبزیان سازمان با توجه به محدودیت موجود در تامین و تولید بچه ماهی این تعداد از سوی شیلات ایران به استان اصفهان اختصاص داده شد گونه مذکور در بین 6 گروه ماهیان خاویاری موجود دارای ارزش اقتصادی بالاتر و رشد مناسبتر از نظر ضریب تبدیل غذایی بوده و خاویار آن نیز در صورتی که هدف تولید خاویار باشد دارای کیفیت بالاتری میباشد گونه های مختلف پرورشی ماهیان خاویاری شامل موارد ذیل است.
پرورش ماهیان خاویاری در استان سابقه 4ساله داشته و حدود 10 تن بیومس (صیدنشده) در حال پرورش و نگهداری بوده که پس از پایان 7 الی 8 سال خاویار پرورشی قابل استحصال میباشد . و طی این مدت ماهیان گوشتی جداسازی و به عنوان گوشت به بازار عرضه خواهد شد .
پرورش ماهیان خاویاری نیاز به آب دائم و محدوده دمایی بین 18 الی 22 درجه را لازم دارد .
انتهای پیام/پ