به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دبیرکل سازمان ملل متحد در پیامی به مناسبت روز جهانی مقابله با قاچاق انسان، 30 جولای 2015 برابر با 8 مرداداه جاری، تمامی کشورهای جهان را فراخواند تا ضمن مبارزه با پولشوئی، کنوانسیونهای سازمان ملل متحد علیه فساد و جرایم سازمان یافته فراملی، از جمله پروتکل نهایی قاچاق انسان را امضاء و تصویب کنند.
جنایتکاران با فروش انسانها در سراسر جهان سود میبرند. زنان و دختران آسیبدیده بخش اعظم قربانیان قاچاق انسان را تشکیل میدهند، همچنین قربانیان افرادی را در بر میگیرند که به سمت بهرهکشی جنسی تحقیرکننده کشیده شدهاند.
ممکن است کودکان و نوجوانان خود را در موقعیتی بیابند که زندگیشان برباد رفته، از تحصیل آنان جلوگیری شده و رویاهایشان نقش بر آب شده است.این تجاوز به اساسیترین حقوق بشر و آزادیهای اساسی آنان است.
شبکههای جنایی قاچاق در کشورهایی توسعه پیدا میکنند که حکومت قانون ضعیف و همکاریهای بینالمللی دشوار است.از تمامی کشورها میخواهم با پولشوئی مبارزه کنند و کنوانسیونهای سازمان ملل متحد علیه فساد و جرایم سازمان یافته فراملی، از جمله پروتکل نهایی قاچاق انسان را امضاء و تصویب کنند.
همچنین باید کمکهای هدفمند از جمله حفاظت و دسترسی به عدالت و درمان را برای نیازمندان فراهم سازیم. جای دارد تلاش اهداکنندگانی را ارج نهیم که یاری رساندن به هزاران نفر را زا طریق صندوق داوطلبانه سازمان ملل متحد برای قربانیان قاچاق انسان میسر ساختهاند. در همین یمزان بر کمکهای گستردهتر در راستای یاریرساندن به میلیونها قربانی دیگر این جنایت تاکید دارم. جنایتی که با زندگی قربانیان راه خود را میگشاید.
تمام کشورها باید گردهم آیند تا در حالیکه جنایتکاران را تحت تعقیب و پیگرد قرار میدهند با حمایت و حفاظت از قربانیان بر این تهدید فراملی غلبه کنند. در روز جهانی مبارزه با قاچاق انسان بیایید عزم خود را جزم کرده تا به صورت واحد به نام عدالت و کرامت برای همه افراد بشر عمل کنیم.