به گزارش خبرنگار
دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، هجدهم خردادماه سال جاری خبری از سوی سخنگوی قوه قضاییه اعلام شد که مانند بمبی در فضای رسانه عمل کرد این خبر از بازداشت حمید بقایی معاون اجرایی رئیس جمهور سابق خبر میداد.
بعد از اعلام بازداشت رئیس میراث فرهنگی دولت دهم همه منتظر نتایج این بازداشت و اعلام جرم حمید بقایی بودند، اما با گذشت 50 روز از بازداشت وی هنوز هیچ مقامهای مسئولی درباره اتهامات بقایی سخنی به میان نیاورده و از آنروز تا کنون تنها بازار گمانهزنیهای مختلف درباره پرونده وی در رسانههای مختلف داغ است.
حمید بقایی در آخرین اظهارات خود قبل از بازداشت در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران مدعی شد از عجائب روزگار ما همین را بگوییم که کسانی که مدام داعیه مبارزه با فساد دارند و برای سرپوش گذاشتن روی ضعفهای کاری خود مدام به دولت گذشته اتهام وارد میکنند، خودشان خلاف میکنند.
معاون اجرایی رئیس جمهور دولت دهم همینطور گفت: یک صندوقی غیردولتی به نام صندوق قرضالحسنه شهیدان رجایی و باهنر وجود دارد که برخی از مقامات دولت یازدهم از جمله آقایان جهانگیری، فریدون، نوبخت و تعداد دیگری از این عزیزان آمدهاند با تغییر اسناد و مدارک این صندوق، نسبت به انتقال صندوق به نام حقیقی خودشان اقدام کردند و بعدش رفتهاند و به صورت غیرقانونی آن را تصرف کرده بعد هم برای اینکه رد گم کنند مرتب به جای اینکه مستندات متقن را منتشر کنند، مدعی هستند که این صندوق دولتی بوده، در دولت گذشته از دولتی به خصوصی تبدیل شده و در دوره ما مجددا از خصوصی به دولتی برگشته است و سعی میکنند با چنین اتهاماتی فرار به جلو کنند در حالی که برای این مورد هیچ سندی را هم ارائه نمیکنند.
علی اکبر جوانفکر مشاور مطبوعاتی و رسانهای رییس جمهور سابق پس از بازداشت بقایی تاکید کرد: چطور ممکن است سخنگوی دستگاه قضا از بازداشت معاون اجرایی رئیس جمهور سابق خبر داشته باشد اما نداند که چرا او را بازداشت کرده اند؟! سکوت ایشان نسبت به دلیل بازداشت باعث شده است تا بداندیشان در سطوح رسانهای به طرح اتهامات واهی علیه بقایی بپردازند. مسئولیت این رفتار غیراخلاقی با کیست؟
جوانفکر با بیان اینکه هرگونه اتهام مالی که از سوی اعضای دولت یازدهم به دولت نهم و دهم وارد میشود را باید منوط به تایید و اعلام از سوی قوهی قضاییه دانست و گفت: جوسازیهای رسانهای این افراد هیچ اعتبار قانونی ندارد و در مورد بقایی هم همینطور است تا به حال هیچ اتهامی وارد نشده و قوه قضاییه باید اتهام را برای ایشان تعریف کند.
در همین حال محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت نیز در رابطه با بازداشت بقایی میگوید: دولت از زمان شروع به کار خود با اسنادی که در دست داشت، برخی از تخلفات دولت قبل را مشاهده کرد و بسیاری از تخلفات بدون رسانهای شدن به دستگاه قضایی ارجاع شدند.
دادستان کل کشور نیز درباره بازداشت بقایی و اتهام وی تاکید میکند: فعلا این فرد بازداشت است و تحقیقات انجام میشود، مسائلی نسبت به این فرد مطرح است که در حال تحقیق هستیم.
"سید علیاصغر حسینی" یکی از وکلای حمید بقایی نیز در مورد پرونده وکیلش مدعی است با عنایت به اخبار و مطالب منتشره در مورد بازداشت جناب آقای بقایی و شایعات و گمانهزنیهای بعضاً اشتباه و مغرضانه در این ارتباط، لازم به توضیح است که انتشار نام آقای بقایی و رسانهای شدن موضوع بازداشت وی به فاصله چند ساعت، اقدامی عجیب و مورد انتقاد است و مشخص نیست سخنگوی محترم قوه قضاییه که همواره بر حفظ حرمت اشخاص و پرهیز از اعلام نام کامل متهمین تأکید و اصرار داشتهاند، چرا در خصوص آقای بقایی به یکباره موضع خود را تغییر دادهاند، البته سخنگوی محترم پس از اعلام نام کامل ایشان مجدداً مصاحبه نموده و از این اقدام خود دفاع کردهاند و معتقدند هیچ کار خلافی انجام نشده است.
آخرین اظهار نظر درخصوص پرونده معاون اجرایی رئیس جمهور دولت دهم هم مربوط به حجت الاسلام والمسلمین "محمد اشرفی اصفهانی" رئیس هیات بدوی رسیدگی به تخلفات اداری نهاد ریاست جمهوری میشود که معتقد است: معاون احمدی نژاد پرونده قطوری از تخلفات مالی دارد. پروندهای که به قول وی شاید سالها زمان میبرد تا ابعاد آن مشخص شود.
وی به نقل از یک مقام مسئول امنیتی تاکید میکند که بقایی اموالی را از کشور خارج کرده و نزدیک به 10 کشور خارجی سرمایه گذاری کرده است.
نکتهی مهم در مورد پرونده بقایی این است که چرا هیچ خبری از او نیست و هیچکس در این مورد سوالی نمیپرسد. به هرحال باید منتظر ماند و دید تا چه زمانی رسیدگی به پرونده معاون اجرایی رئیس جمهور دولت دهم در سکوت رسانهای ادامه خواهد داشت.
شاید قصه عجیب و غریب بودن بقایی این باشد که همه به دنبال مشایی میگشتند اما وی دیروز به مسجد صاحبالامر رفت و در یک محفل عمومی ظاهر شد
مشايی آفتابی شد+ عکس اما همچنان خبری از بقایی نیست.
انتهای پیام/