شبکه های اجتماعی با اینکه در مواقعی ممکن است باعث آسیب به افراد شوند اما در مواقع دیگر می توانند فرصت های بسیاری را پیشرفت افراد ایجاد کنند.

به گزارش دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شاید تعداد کمی از ما به این موضوع فکر کرده باشیم که از فضای مجازی برای آموزش استفاده کنیم، اما همیشه افراد نوآوری هستند که پیشگام دیگرانند، یکی از همین انسان های خلاق از طریق دریافت پیامکی سر راه ما قرار گرفت و کنجکاومان کرد تا بیشتر از ماهیت  فعالیت خلاقانه اش بدانیم ، به همین منظور با او به گفت و گو نشستیم  تا از فعالیت وایبری اش بیشتر برایمان بگوید.

شاهد زارع، متولد سال 1361، جوانی است که تکنولوژی را برای خلاقیت به کار گرفته است. جوانی که در حال مکاتبه با دانشگاه های آمریکا و سوئیس است تا در رشته مدیریت شاخه بازاریابی در یکی از دانشگاه های این دو کشور تحصیل کند. وی فارغ التحصیل مقطع فوق لیسانس در رشته MBA  از دانشگاه امیرکبیر و لیسانس خود را در رشته مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی خواجه نصیر اخذ کرده است.

دانشگاه کارآفرینی در وایبر

زارع در شبکه اجتماعی وایبر گروهی ساخته است با عنوان «دانشگاه کارآفرینی در وایبر»که خودش از تاسیس این گروه چنین می گوید:« 3 ماه پیش  بود که فعالیت گروه را شروع کردم، ایده و بنیان گذاری از خودم بود، اما بعد از اجرا از همکاری بهترین های صنعت، استادان و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و کارآفرینان بزرگ کشور برخوردار شدم. افردای که خودشان صاحبان شبکه های گسترده در حوزه آی تی هستند ، از جمله شبکه تخفیفان ، نت برگ و دیجی کالا»

وی در ادامه در رابطه با اینکه چرا تصمیم گرفت در فضای اپلیکیشن های ارتباطی  چنین فعالیتی را انجام دهد گفت:وقتی به رفتار انسان های اطرافم توجه کردم، فهمیدم بخش عظیمی از زندگی ما در فضاهای مجازی سپری می شود. به همین خاطر به این نتیجه رسیدم که چقدر راحت می شود از این فضا برای آموزش استفاده کرد، بدون اینکه افراد را مجبور به درس خواندن کنیم به آن ها مطالبی را آموزش دهیم و از آن اوقاتی که شاید بیهوده به هدر می روند ، استفاده مفید کرد

وی در خصوص ماهیت این گروه اضافه کرد: در این گروه به امر تولید محتوا و آموزش خلاقیت و نوآوری در حوزه کارآفرینی می پردازیم . نکاتی به افراد ارائه می شود که باعث رونق و خلاقیت در کارشان شود.

زارع در پاسخ به اینکه چرا با وجود کندی و اختلال در شبکه وایبر ، این شبکه را انتخاب کرده است، گفت : با وجود اینکه شبکه وایبر دچار اختلال است اما یک مزیت دارد که تلگرام و واتس آپ فاقد آن هستند و آن این است که امکان ایجاد گروه تا یک میلیون نفر را فراهم می کند در حالی که در تلگرام فقط مجاز به ساخت گروه هایی با 200 عضو هستیم. حال تصور کنید گروه وایبری دانشگاه کارآفرینی با 8 هزار و 6 عضو را در تلگرام می ساختم، تا این لحظه باید 20 گروه را اداره می کردم، البته ناگفته نماند که گروه در لاین هم با 450 عضو در حال فعالیت هستیم.

شاهد زارع در پایان چشم اندازی که برای ادامه فعالیت گروه دارد را چنین بیان کرد: قصدم این است که تا سال آینده گروه را به 100 هزار عضو برسانم و امکان فعالیت و همکاری با سازمان های رسمی را برای اعضای گروه فراهم کنم.



منبع: برنا


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.