هشترستوران محلی غذاهایی که سطح سروتونین را افزایش میدهند و روحیه را بهبود می بخشند، عرضه می کنند. این پذیرایی در منو با شکل صورت خندان مشخص شده است.
به گفته جو تراووس متخصص تغذیه، مردم اغلب آگاهی ندارند تا چه اندازه آنچه که میخورند می تواند بر روحیه تاثیر بگذارد. شارلوتا کریستیانسن مدیر توسعه کسب کار این فرودگاه یادآور شد تحت تاثیر قرار دادن و شادی مسافران – از اولویتهای اصلی این فرودگاه است.
این پذیرایی شادی بخش را میتوان در طی ماه آگوست (ماه جاری میلادی ) امتحان کرد. در این منو خوراکیهایی از ماهی آزاد، ماهی تن، موز، بلغورجودوسر، مرکبات، اسفناج و کلم پیچ، نخود و سویا گنجانده شده است. به علاوه به مسافران چای سبز ارائه میشود.
انتهای پیام/