وی افزود: یک نوع کفش برای همه ی افراد مناسب نیست زیرا افراد ممکن است پهنا و فرم پای متفاوتی داشته باشند، به طوری که یک کفش برای یک شخص مناسب بوده و برای فرد دیگر مناسب نباشد.
اسپندار با بیان اینکه یک کفش خوب باید تهویه مناسبی داشته باشد، تصریح کرد: اگر کفشی تهویه مناسبی نداشته باشد علاوه بر اینکه میکروب ها و میکروارگانیسم های مختلف در پا بیشتر رشد پیدا می کنند، ممکن است باعث ایجاد بوی بد و زخم در پا شود.
وی ادامه داد: معمولاً اندازه ی پاشنه ی مناسب برای کفش های معمولی حدود 2.5 تا 4 سانتی متر است اما اگر کف پا صاف باشد ممکن است لازم باشد تغییراتی در کفش فرد ایجاد شود.
اسپندار عنوان کرد: برای کسی که به کمردرد دچار است ابتدا باید علت آن مشخص شود و اگر علت کمردرد به مشکلات پا مربوط باشد با تشخیص ارتوپد برای او کفش مناسبی در نظر گرفته می شود و در صورتی که این کفش در بازار وجود نداشت برای او کفش مخصوصی درست می شود.
وی بیان کرد: اگر علت کمردرد به مشکلات در ستون فقرات برگردد باید مشکل برطرف شود و در صورتی که فرد به سرخوردگی مهره ها و بیرون زدگی دیسک دچار است با تغییر کفش، درد او بهبود پیدا نمی کند.
انتهای پیام/