به گزارش
گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، جان کری -- وزیر امور خارجه آمریکا -- در نشستی در رویترز -- با موضوع بررسی توافق هسته ای ایران -- مدعی شد: «ما هیچ تردیدی نداریم ایران زمانی به دنبال تسلیحات هسته ای بوده است.»
وی افزود: «ایران پس از سال 2003، تلاش برای دستیابی به سلاح هسته ای را کنار گذاشت.»
کری ادامه داد: «در طول دوره پانزده ساله توافق هسته ای، ایران نمی تواند اورانیوم را بیش از سه و نیم درصد غنی سازی کند. در صورتی که به توافق هسته ای ایران رای منفی داده شود، دیگر محدودیت و بازرسی بر برنامه هسته ای این کشور اعمال نخواهد شد.»
وجود نخواهد داشت.»
کری در ادعایی بی اساس مدعی شد: «سپاه پاسداران ایران همچنان خواستار دستیابی به بمب هسته ای است.»
کری در این نشست ادامه داد: «یکی از نقاط قوت توافق هسته ای ایران این است که رئیس جمهور، وزیر خارجه، آیت الله خامنه ای )رهبر معظم انقلاب) و دولتی که اکنون در ایران بر سر کار است، توافقی را قبول کرده اند که براساس آن تا ابد از داشتن بمب هسته ای، پیگیری یا هر گونه تحقیق برای دستیابی به بمب هسته ای منع شده اند. ایران بدون آنکه آمریکا متوجه شود، نمی تواند مخفیانه سوخت هسته ای تولید کند.»
وزیر خارجه آمریکا گفت: «جرج بوش در سالهای 2003 و 2008 تلاش کرد به توافقی بهتر دست پیدا کند. اما آنچه در هر دو نبرد روی داد، آن بود که شمار سانتریفیوژ های ایران از 140 به 19 هزار رسید و این کشور به دانش چرخه سوخت هسته ای به طور کامل دست یافت. همه باید این مسئله را بدانند که نمی توان فقط نشست و با توافق مخالفت کرد و گفت بهتر است به توافقی مطلوب تر دست یافت.»
کری ادامه داد: «نباید اظهار نگرانی کرد که ایران در سال پانزدهم توافق هسته ای به یک قدرت در آستانه تسلیحات هسته ای تبدیل می شود؛ چرا که اکنون این کشور یک کشور در آستانه تسلیحات هسته ای است. ایران زمانی به یک قدرت در آستانه تسلیحات هسته ای تبدیل شد که ما همچنان سیاست عدم غنی سازی را دنبال می کردیم.»
وزیر امور خارجه آمریکا در ادامه سخنرانی خود در نشست رویترز افزود: «با محدودیت هایی که بر برنامه هسته ای ایران اعمال می شود، امکان ندارد این کشور به سلاح هسته ای دست پیدا کند. اقداماتی که ایران در جهت محدود کردن برنامه هسته ای خود صورت می دهد، عامل اصلی افزایش مدت زمان لازم برای فرار هسته ای این کشور است.»
کری ادامه داد: «بر سانتریفیوژ های ایران مهر و موم های الکترونیک گذاشته خواهد شد و سطح غنی سازی در سانتریفیوژ های هسته ای این کشور با پیامهایی که به صورت «رادیو الکترونیک» مخابره می شود، کنترل خواهد شد.»
کری مدعی شد: «با نظارت هایی که براساس توافق هسته ای بر برنامه هسته ای ایران اعمال خواهد شد، می توانیم بگوییم اسراییل و همه کشورهای حوزه خلیج (فارس) و منطقه و آمریکا امن تر خواهند بود.»
«کری افزود: هیچ توافقی در جهان وجود ندارد که شامل نظارت 20 ساله از آغاز تا انتهای فرایند برنامه هسته ای یک کشور باشد. اگر آمریکا از موافقتنامه هسته ای به دست آمده با ایران کنار بکشد و از متحدان خود درخواست کند به تحریم های آمریکا پایبند باشند، دلار آسیب خواهد دید و دیگر یک ارز قوی در جهان نخواهد بود.»
آمریکا همچنان گزینه اقدام نظامی درباره مسئله هسته ای ایران را روی میز دارد و باراک اوباما رییس جمهور آمریکا اگر مجبور باشد از گزینه اقدام نظامی استفاده خواهد کرد. ما باید نخست گزینه دیپلماسی را با ایران به طور کامل پیگیری کنیم تا نیازی به استفاده از گزینه نظامی نباشد. گزینه ها همیشه در دسترس ما هستند. با این حال، باید نخست گزینه توافق هسته ای را پیگیری کنیم.»
وزیر خارجه آمریکا گفت: «ایران به رغم آنکه مشاهده کرده بود نیروهای آمریکایی با صدام چه کردند و به رغم جنگ اخیری که داشتند و یک میلیون نفر را از دست دادند و شاهد حضور گسترده نیروهای آمریکایی در عراق بودند، به دولت جرج بوش که دو بار برای دستیابی به توافق هسته ای با ایران تلاش کرد، نه گفت.»
انتهای پیام/
این را همه بدانند.
ما شما رو به چالش کشیدیم
شما راهی جز مذاکره نداشتید و ندارید
با گزینه نظامی هم متحدان منظقه ای خودتون مثل امثال صدام جنایت کار رو بترسونید
نه مایی که با دست خالی روزی پشت شما و تمام متحدان شما و صدام رو با تمام تجهیزات فوق پیشرفته تون زمین زدیم
شماببینید زیرکانه میخواهند به وحدت ملی ما صدمه بزنند و امنیت این کشور را از بین ببرند
نزد ما ایرانیان مسلمان،مرگ با عزت بهتر از زندگی با ذلت است.(یاحسین)
مرگ بر آمریکا
مرگ بر اسراعیل
مرگ بر انگلیس
مرگ بر منافق
این مطلب را کری و رئیسش به خوبی می دانند ، معمولا کاری را که می خواهند انجام بدهند ، در بوق و کرنا نمی کنند . آمریکا فقیر از آن است که از این غلط ها بکند .