به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،سرهنگ سیدعلی میراحمدی با بیان اینکه در حال حاضر با یک نوع استثمار سایبری روبرو هستیم، اظهار کرد: امکاناتی که در فضای مجازی در اختیار کاربران قرار میگیرد از سر دلسوزی نیست بلکه آنها به دنبال این هستند که به اطلاعات ما دست بیابند.
وی با اشاره به دشمنیهای دنیای استکبار با جمهوری اسلامی، افزود: امروز دشمن به تمام ظرفیتهای مجازی اشراف کامل دارد و از این رو از این اطلاعات در قالب جنگ نرم و بر علیه کاربران از آن استفاده میکند.
سرهنگ میراحمدی، با اشاره به نگرش متفاوت برخی شبکههای اجتماعی و به خصوص شبکههای اجتماعی مبتنی بر تلفن همراه به کاربران ایرانی، به خدماتدهی واتسآپ به ایرانی ها اشاره و تصریح کرد: این شبکه در تمام دنیا حق عضویت دریافت میکند ولی خدماتش را به کاربران ایرانی به صورت رایگان ارایه میدهد.
رییس پلیس فتای استان با بیان اینکه طراح وایبر یک اسرائیلی است، خاطرنشان کرد: سرور وایبر نیز در اسرائیل قرار دارد و از این رو آنها به تمامی اطلاعات ما در وایبر دسترسی دارند.
وی با بیان اینکه صاحبان این تکنولوژیها به راحتی به اطلاعات ما دست مییابند، یادآوری کرد: آنها به سهولت میتوانند که به ویرایش و دستکاری پیامها و اطلاعات کاربران بپردازند.
بلوغ زودرس نوجوانان نتیجه دسترسی آسان به محتوای غیراخلاقی
میراحمدی، با اشاره به محتوای غیراخلاقی و کاریکاتور، طنزها و توهینها در برخی شبکههای اختماعی، به پدیده بلوغ زودرس در برخی نوجوانان اشاره و خاطرنشان کرد: ریشه اصلی این بلوغ زودرس را باید در دسترسی آسان به همین محتوای غیراخلاقی و مسموم جستوجو کرد که غالبا در شبکههای مبتنی بر تلفن همراه قرار دارد.
این کارشناس فضای سایبری، با اشاره به برنامه دشمن برای ایجاد تفرقه و دشمنی بین اقوام مختلف ایرانی، تصریح کرد: در مقاطعی در همین شبکههای مبتنی بر تلفن همراه ، قومیتهای مختلف ایرانی را از طریق مطالب طنز به تمسخر گرفته و متاسفانه برخی از ماها نیز نادانسته با آنها همراه میشویم غافل از اینکه آنها به دنبال ترویج قومیتگرایی و ایجاد تفرقه و دشمنی بین اقوام مختلف ایرانی هستند که قرنها برادرانه در کنار هم و با هم زندگی کرده و از ایران و اسلام محافظت کردند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام