بیمارستان مادر و کودک شوشتری شیراز در راستای سیاست‌های ابلاغی جمعیتی مقام معظم رهبری و طرح تحول نظام سلامت، با حضور وزیر بهداشت به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، سید حسن هاشمی صبح امروز در پنجمین روز از هفته دولت برای افتتاح و بهره برداری از چندین پروژه درمانی به شیراز سفرکرد و در مراسم بهره‌برداری از بیمارستان مادر و کودک شوشتری شیراز شرکت کرد.

بیمارستان مادر و کودک شوشتری شیراز در راستای سیاست‌های ابلاغی جمعیتی مقام معظم رهبری و همچنین در قالب بسته ترویج زایمان طبیعی طرح تحول نظام سلامت، پس از دو سال تعطیلی برای بازسازی اساسی، درهفته دولت و با حضور وزیر بهداشت، استاندار فارس، رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مدیر برنامه ترویج زایمان طبیعی وزارت بهداشت و سایر مسئولان مربوطه مورد بهره برداری قرار گرفت.

در حال حاضر این بیمارستان پس از بازسازی، وارد عرصه خدمت رسانی به مردم و به ویژه مادران و کودکان شد. بیمارستان مادر و کودک شوشتری در زمینی به مساحت حدود 5300 متر مربع، در دو ساختمان با زیربنایی به مساحت 1300 متر مربع در سال 1341 توسط شادروان محمد صادق شوشتری پایه گذاری شده است.

عملیات بازسازی بیمارستان جدید مادر و کودک شوشتری، در بهمن ماه 93 طی حکمی از طرف ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی شیراز ابلاغ شد و در هفته دولت 1394 نیز آماده بهره‌برداری شد.

بخش زنان این بیمارستان، شامل اتاق عمل است که هم اکنون از یک اتاق به دو اتاق عمل تبدیل شده و بخش بستری زنان نیز اکنون از 32 تخت به 64 تخت ارتقاء یافته، همچنین شامل اورژانس بارداری و ESSD است.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بخش نوزادان نیز شامل مراقبت‌های ویژه نوزادان و اتاق فوتوتراپی و بلوک زایمان نیز شامل چهار اتاق LDR، اتاق زایمان فیزیولوژیک ( زایمان در آب ) و اتاق زایمان سنتی است.

درمانگاه بیمارستان مادر و کودک شوشتری شیراز آماده ارایه خدمات تخصصی به مردم و به ویژه بانوان است که شامل آزمایشگاه، متخصص داخلی، متخصص نوزادان، متخصص زنان، رادیولوژی، غربالگری نوزادان، ماموگرافی، واکسیناسیون، تراکم سنجی، کلاس آموزش آمادگی مادران باردار و داروخانه است.

 
نقش موثر بيمارستان شوشتري در ترويج زايمان طبيعي
دکتر سید حسن هاشمی گفت: امروز از مجموعه کلینیک های ویژه احمد بن موسی واقع در شمال شرقی شیراز بازدید کردم که امیدوارم در آینده ای نزدیک به بهره برداری برسد.

وی تصریح کرد: بیمارستان مادر و کودک شوشتری در زمینه گسترش زایمان های طبیعی، بدون درد و فیزیولوژی بازسازی شده به گونه ای که در چندین سال گذشته این بیمارستان بلا استفاده باقی مانده بود اما با تلاش دوستان، این مهم در راستای سیاست های جمعیتی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری صورت گرفت.

وزیر بهداشت گفت: راه اندازی این بیمارستان می تواند در گسترش زایمان طبیعی نقش داشته باشد اما تصمیم برای فرزند آوری با مردم و مادران و همچنین همراهی تیم پزشکی مانند ماما است اما فرهنگ و توجه والدین و ترغیب تیم پزشکی به اینکه زایمان طبیعی دارای عوارض کمتری است بیشتر از فراهم آوردی تجهیزات می تواند در ترویج زایمان طبیعی موثر باشد.

دکتر هاشمی ضمن تأکید بر ضرورت همکاری بیشتر برای جلوگیری از شیوع سزارین در کشور خاطر نشان کرد: خوشبختانه با اقدامات صورت گرفته شاهد سیر نزولی میزان شیوع سزارین در کشور هستیم و افزایش تعرفه ها نیز در کاهش این آمارها بسیار موثر بود.

وزیر بهداشت از ادامه حمایت ویژه مقام معظم رهبری و رییس جمهور از طرح تحول نظام سلامت خبر داد و گفت: لازم است تا به صحبت های مأیوس کننده برخی افراد در خصوص این طرح توجهی نکرد و ما نیز در عرصه آموزش، بهداشت، درمان و پژوهش نیز توفیقاتی داشته ایم و سعی بر تقویت بیش از پیش آنها خواهیم داشت.

دکتر هاشمی افزود: در مهر ماه سال جاری چند حلقه دیگر از زنجیره طرح تحول نظام سلامت اعلام می شود و خبرهای خوشی از این بایت در راه است.

وزیر بهداشت همچنین با انتقاد از عدم وجود عدالت در سلامت تصریح کرد: وزارت بهداشت برای گسترش عدالت در سلامت توانسته است علاوه بر اضافه کردن تخت های بیمارستانی و پزشک عمومی، در سال گذشته 4 هزار و در ظرف دو ماه آینده نیز 3 هزار نفر متخصص را در سراسر کشور توزیع کند.

دکتر هاشمی با اشاره به وجود آثار باستانی گران بها در استان فارس افزود: وجود دانشگاه علوم پزشکی شیراز که یکی از دانشگاه های بزرگ و با کیفیت کشور است می تواند زمینه تسهیل گردشگری پزشکی را فراهم کند.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.