به گزارش خبرنگار اخبار
داغ گروه
فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، در راستاي اجراي برنامه هاي هفته ناجا مبني بر اطلاع رساني و پيشگيري از وقوع جرايم سرهنگ علي نيکنفس در تشريح اين خبر اظهار داشت : مردم ميتوانند به فروشگاههايي که نماد اصيل اعتماد الکترونيکي دارند اعتماد کنند و خريدهاي خود را در اين فروشگاهها انجام دهند؛ زيرا اين فروشگاهها تحت نظارت هستند و احتمال وقوع جرم در اين فروشگاهها به مراتب کمتر از فروشگاههايي است که اين نماد را ندارند.
وي تاکيد کرد: بدون شک اگر در فروشگاههاي داراي نماد، جرمي هم رخ دهد قابل پيگيري است.
نيکنفس ضمن هشدار به مردم تاکيد کرد: نماد اعتماد الکترونيکي بايد اصالت داشته باشد که اين اصالت را در دو سايت Enamad.ir و Cyber.Police.ir ميتوان پيگيري کرد.
رييس مرکز تشخيص و پيشگيري پليس فتا ميزان شکايتها از فروشگاههاي اينترنتي داراي نماد اعتماد را کمتر از نيم درصد کل شکايتها اعلام کرد و گفت: اين رقم نشان ميدهد فضا و خدمات اين فروشگاهها بسيار سالمتر از فروشگاههاي فاقد نماد است.
وي گفت: موضوع جعل نماد به دليل اهميت موضوع درصدر پيگيريهاي پليس فتا قرار دارد و افرادي که اين نماد را جعل کردهاند در چرخه رسيدگي قضايي قرار گرفتهاند.
اين مقام مسئول ادامه داد: پليس فتا براي اعتمادي که مردم به نماد ميکنند اين موضوع و فروشگاههاي اينترنتي را مستمر رصد ميکند تا فضاي سوءاستفاده را کاهش دهد.
رييس مرکز تشخيص و پيشگيري پليس فتا، از تشکيل شش پرونده جعل نماد الکترونيکي خبر داد.
وي بيشتر شکايتهاي مردم را از فروشگاههاي اينترنتي، تطابق نداشتن کيفي کالاهاي تبليغي با کالاي تحويلي اعلام کرد و افزود: تحويل ندادن کالا از طريق سايتهاي فاقد نماد و تحويل کالاهاي تقلبي از ديگر شکايتهاي مردمي در مورد فروشگاههاي اينترنتي بوده است.
براساس گزارش مرکز توسعه تجارت الکترونيکي کشور، نيکنفس همچنين اظهار کرد: پيشنويس اتحاديه کسب و کارهاي اينترنتي در دست تهيه است.
منبع:پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا
انتهای پیام/