به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند؛ عناب میوه ای مقاوم در مقابل خشکی، شوری، نوسانات دما، آفات و بیماریها بوده و در طی دوران خشکسالی کمترین خسارت را در مقابله با سایر محصولات متحمل شده است و به عنوان یکی از محورهای توسعه باغات در الگوی کشت استان مدنظر قرار دارد.
خراسان جنوبی با داشتن 98 درصد سطح زیر کشت عناب، به عنوان اولین تولیدکننده عناب در کشور و جهان مطرح است.
تقریبا تمام کشاورزان به سمت کشت این محصول روی آورده اند ،بطوریکه این محصول به عنوان محصولی اصلی و در آمد زا علاوه بر اختصاص یافتن سهم قابل توجهی ازمزارع آبیز، در حیاط خانه ها نیز کشت شده و هم اکنونآبیزیکی از قطبهای تولید این محصول درشهرستان زیرکوهو حتی استان خراسان جنوبی از نظر کیفیت طعم و مزه و ارگانیک بودن مطرح است.
عناب میوه درخت کوچکی است که ارتفاع آن تا ۱۰ متر نیز میرسد ،میوه براق و زیتونی شکل عناب که دارای خواص دارویی بسیار زیادی میباشد ودر ابتدا سبز بوده و پس از رسیدن به رنگ قرمز درآمده و چروک میخورد.
عناب آرامبخش ،ضد سرطان ،ضد بیماری های تنفسی ،تب بر ،مسکن ، اشتها آور ، بند آورنده خون ومقوی بوده و در تصفیه کننده خون ،هضم غذا ، درمان نامرتب بودن ضربان قلب ،خستگی اعصاب ،عرق شبانه وتعرق زیاد بدن موثراست.
انتهای پیام/ی