برخی آفت ها با سم های تماسی کنترل نمی شود و با شستشوی با آب از بین نمی رود حتما پوست کنده میل شود.

به گزارش خبرنگار  گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،دانشجوی دکترای به نژادی گیاهان با اشاره به اهمیت تغذیه در حفظ سلامتی خاطر نشان کرد: در گلخانه های خیار از محلول های غذایی سرشار از ترکیبات نیتروژن استفاده می شود که این ترکیبات به ویژه در فصول سرد که دمای گلخانه پایین تر است، قابل استفاده بهینه برای خیار نیست زیرا با این که این محصول عناصر را جذب کرده، اما کوتاهی زمان تا موقع برداشت، اجازه استفاده مناسب را نداده و ترکیبات نیتروژن به مقدار زیادی در پوست این میوه تجمع پیدا می کند که استفاده بلند مدت از آن خطراتی چون سرطان های سیستم گوارشی را به دنبال دارد.

مهدی خدایی وجود برخی آفت های گلخانه ای را خطر آفرین دانست و افزود:برخی آفات با سم های تماسی کنترل نمی شود و باید از سموم سیستمیک استفاده کرد که تا حد زیادی جذب بافت گیاه یا میوه می شوند و بنابراین با شستشوی با آب از بین نمی رود و لازم است موقع مصرف بدون پوست استفاده شود.

وی گفت:اگر سموم به درستی و به اندازه مصرف شوند پس از مدت کوتاهی (معمولاً دو الی چهار هفته) اثر سمی خود را از دست می دهند و دیگر اثر زیان بخشی نخواهند داشت.

انتهای پیام/ز

برچسب ها: میوه ، افت ، اصفهان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.