به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری؛ نائیج با بیان اینکه امروزه ورزش در بین خانوادههای ما جا افتاده است،گفت: حضور آنها در همایشهای خانوادگی، استفاده از پارکها و فضای سبز، تغییر نگرشهای فرزندان در کنار خانوادهها این فرهنگسازی در بین مردم این شهرستان جا افتاده است.
وی افزود: این شهرستان نیز با وجود کسب رتبههای برتر و قهرمانی جهانی در رشتههای مختلف ورزشی نشان از علاقهمندی جوانان برای ورود به این عرصه است.
نائیج با اعلام اینکه آمل در سال گذشته شاهد کسب 14 مدال قهرمانی جهانی و کشوری بوده است، بیان کرد: امسال نیز کسب رتبه برتر و قهرمانی چهار کشتیگیر آمل و کسب نائب قهرمانی قاسم رضایی، کسب رتبههایی از سوی والیبالیستهای نوجوانان، جوانان و کاله آمل از دیگر افتخارات این شهرستان است.
وی با اشاره به اینکه تاکنون 13 هزار و 500 ورزشکار آمل سازمانیافته است،ادامه داد: این نهاد در عرصه توسعه ورزش قهرمانی و ورزش همگانی ورود یافته و به طور جدی در حال فعالیت است.
وی با بیان اینکه در حوزه فعالیت باشگاهها عنوان سومی بسکتبال ویلچر و رتبه برتری بدمینتون را از آن خود کردند، عنوان کرد: این شهرستان در عرصه مسابقات انفرادی چون بوکس، دوچرخهسواری، ورزشهای رزمی، ووشو و کشتی به رتبههای قهرمانی دست یافتند.
نائیج از وجود 33 هیئت ورزشی فعال، در این شهرستان خبر داد و افزود: با توجه به وجود 16 باشگاه دولتی و خصوصی سالن ورزشی چند و دو منظوره 16 سالن دیگر از سوی سایر ادارات و دستگاهها اداره میشود.
رئیس ورزش و جوانان آمل با تاکید براینکه هماکنون چند پروژه نیمه کاره اعم از سالن صخرهنوردی، سالن ورزش هارونکلا، رحمتآباد، لاریجان، امتآباد و استادیوم ورزشی 5 هزار نفری در دستور کار است، گفت: در بخش خصوصی نیز با وجود 9 سالن در گذشته اکنون به 17 سالن ورزشی رسیده است که این توجه به امر ایجاد فرهنگسازی ورزش در بین بخش خصوصی برمیگردد.
وی با اشاره به چالشهایی در حوزه باشگاههای غیرمجاز در این شهرستان گفت :با وجود این چالشها در سال گذشته 64 باشگاه مجوز صادر شده است که در این حیطه رتبه برتری استان را کسب کردیم.
انتهای پیام/ی