دانشمندان استرالیایی به تازگی دنده قفسه سینه و جناغ سینه تیتانیومی را برای یک بیمار سرطانی 54 ساله اهل اسپانیا چاپ کرده‌‌اند.

به گزارش خبرنگار  حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان ، جناغ و قفسه سینه دارای هندسه پیچیده‌ای هستند و این بدین معناست که کاشت‌های صفحه‌ای یا مسطحی که معمولا برای این بخش از سینه به کار می‌روند، پس از مدتی ناکارآمد می‌شوند.
به تازگی تیم جراحی بیمارستان دانشگاهی سالامانکا در اسپانیا دریافت، کاشت چاپی سه‌بعدی، انتخاب بهتری برای این مرد اسپانیایی است که از بیماری سارکوم دیواره قفسه سینه رنج می‌برد. این شرایط منجر به ظهور نوعی تومور سرطانی در اطراف جناغ سینه‌ وی شده بود که باید تعدادی از بخش‌های آن حذف می‌شدند.

شرکت Anatomics واقع در ملبورن با کمک آزمایشگاه استرالیایی Lab 22 که با تیم جراحی در اسپانیا همکاری دارند، با استفاده از سی‌تی‌اسکن‌های با وضوح بالا توانستند کاشتی ویژه و سفارشی بسازند که کاملا با قفسه سینه این بیمار مطابقت داشته باشد.

تیم علمی حاضر در این پروژه این جناغ و دنده قفسه سینه را به صورت لایه‌به‌لایه و با استفاده از یک چاپگر سه‌بعدی فلزی 920 هزار دلاری و دارای پرتو الکترونی چاپ کرد.

دنده سینه و جناغ سینه چاپ سه‌بعدی به اسپانیا منتقل شد و در قفسه سینه بیمار اسپانیایی کاشته شد. این کاشت از قطعاتی ساخته شده که به صورت ایمن و با پیچ به مابقی استخوان‌های این مرد متصل شدند. نتیجه این جراحی موفقیت آمیز بود و بیمار پس از 12 روز از بیمارستان مرخص شد.


انتهای پیام/

برچسب ها: دنده ، پرینتر ، تیتانیوم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.