به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ شهلا شاطر آبادی عدم تغذیه انحصاری کودکان با شیر مادر درشش ماه اول زندگی، استفاده از بطری شیر، نگهداری غذا در درجه حرارت اطاق، استفاده از آب آلوده به باکتری های مدفوع، عدم شست و شوی دست ها پس از دفع مدفوع از دیگر عوامل ابتلا به اسهال است.
وی استفاده از تغذیه انحصاری با شیر مادر، عدم استفاده از بطری و شیشه پستانک، بهبود مراحل اعمال مربوط به تهیه و نگهداری غذاهای کمکی،استفاده از آب آشامیدنی سالم، شستن دست ها از راههای پیشگیری اسهال عنوان کرد.
انتهای پیام/ح