به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، عطااله امیدواری، رییس ادارهقرآن و عترت دانشگاه علوم پزشكی شیراز گفت: در این رقابت ها كه در قالب بیستمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشكی سراسر كشور، به میزبانی دانشگاه علوم پزشكی ایران برگزار شد، دانشگاه علوم پزشکی شیراز حایز رتبه نخست این مسابقات شد.
وی با بیان اینکه این جشنواره با شعار "دانشگاه اسلامی، فرهنگ قرآنی، سلامت معنوی" برگزار شد، افزود: تعداد كل شركت كنندگان در مراحل دانشگاهی، منطقهای و كشوری نزدیک به 18 هزار نفر بوده است كه از این تعداد، فقط 820 نفر به مرحله كشوری راه پیدا كردند.
امیدواری اظهار کرد: از این تعداد نزدیک به 650 نفر نیز طی روزهای برگزاری جشنواره در دانشگاه علوم پزشكی ایران در بخش شفاهی به رقابت پرداختند و نیز حدود 170 شرکت کننده، در بخش مسابقه كتبی جشنواره با یکدیگر به رقابت می پردازند.
رییس اداره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، گفت: این جشنواره شامل بخشهای مختلف حفظ و قرائت قرآن، ترتیل، مفاهیم و پژوهشهای قرآنی و نیز بخش عترت شامل سیره معصومین(ع)، احكام و آشنایی با عترت بود كه در 3 گروه دانشجویان، اساتید و كاركنان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی برگزار شد.
امیدواری با اشاره به حساسیت بسیار بالای مسابقات و نزدیك بودن رقابت ها، بیان کرد: سطح رقابت امسال در میان اساتید و دانشجویان بسیار بالا بود و در برخی از رشتهها حتی اختلافات به صدم درصد میرسید.
این مدیر قرآنی دانشگاه علوم پزشكی شیراز ادامه داد: در پایان این جشنواره و بر اساس اعلان رسمی دبیر این جشنواره، دانشگاه علوم پزشكی شیراز با كسب 18 رتبه، دانشگاه علوم پزشكی كاشان با 15 رتبه و دانشگاه علوم پزشكی سبزوار با 9 رتبه، به ترتیب، به کسب مقام های اول، دوم، سوم، رسیدند.
وی ضمن تقدیر و تشكر از همكاری و حمایت های ریاست و معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه، گفت: امیدوار هستیم، كسب این رتبه و افتخار برای دانشگاه علوم پزشكی شیراز باعث بالا رفتن و ارتقای هر چه بیشتر جو فرهنگی، عمل به قرآن و آموزه های مترقی عترت(ع) شود.
در این مسابقات، در بخش دانشجویی، یحیی آسمانی به رتبه نخست ترجمه و مفردات، زهرا خیالی به رتبه نخست آشنایی با مفاهیم قرآنی، مرضیه محمدی به رتبه نخست فلسفه و مبانی سلامت و پروین نیك آیین به رتبه نخست تدبر در قران دست یافتند.
در بخش اساتید نیز دکتر جعفر حسن زاده و مریم کاراندیش، به ترتیب رتبه های نخست رشته های احکام و حفظ پنج جزء و کاظم صمدی در شته ترتیل، رتبه سوم را به دست آوردند.
فریبا خانی پور در رشته نقد کتاب، ندا جمالی مقدم در رشته تدبر در قرآن، مصطفی صالحی زاده در رشته مداحی، زهرا رجب زاده در زشته سیره معصومین و گروه تواشیح الغدیر نیز در رشته تواشیح در بخش دانشجویان رتبه های دوم مسابقات را به دست آوردند.
همچنین فاطمه ابراهیمی در حفظ 10جزء، زهرا اجرا در حفظ پنج جزء و معصومه حبیبی پور در رشته قرائت، از بخش کارکنان، آزیتا جابری در فلسفه و مبانی سلامت، زهرا خیالی در سیره معصومین و سیدمحمد مهدی شرافت در حفظ پنج جزء، به رتبه سوم این مسابقات دست یافتند.
انتهای پیام/ح