پناهجویان در کنار مشکلات متعددی که با آن مواجهند، به دلیل بی‌مسئولیتی و بی‌توجهی مقامات اروپایی سردرگم شده‌اند.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از بی‌بی‌سی؛ اغلب پناهجویانی که به اروپا روانه شده‌اند ترجیح می‌دهند از آلمان و یا سوئد اجازه پناهندگی دریافت کنند؛ اما حجم پذیرش پناهجویان از سوی این کشورها محدود است و از دیگر همسایگان اروپایی خود انتظار دارند در حل بحران مهاجران به آنها کمک کنند.

سردرگمی پناهجویان میان کشورهای اروپایی

ناامیدی پناهجویان از ورود به آلمان و سوئد موجب شد به سمت کشورهای اروپای میانی کشیده شوند؛ اما در این کشورها نیز برخورد مناسبی با پناهجویان نمی‌شود و اغلب به شکل موقت در مکانی اسکان داده می‌شوند. این افراد دوران سختی را بدون داشتن درآمد و سرپناه مناسب پشت سر می‌گذارند تا سرانجام از سوی کشوری پذیرفته شوند. چندی پیش در مجارستان پلیس به سوی پناهجویان حمله‌ور شد و در توضیح این حرکت غیر‌انسانی مدعی شد مهاجران سنگ و بطری به سمت آنها پرتاب می‌کردند. مقامات مجارستان در بخش‌های وسیعی از مرز این کشور با کمک سیم خاردار مانعی بر سر راه ورود مهاجران غیرقانونی ایجاد کرده است که با انتقاد شدید بسیاری از کشورهای اروپایی قرار گرفت.

آلمان اعلام کرد از ابتدای سال میلادی جاری بیشترین تعداد مهاجران وارد شده به این کشور سوری بودند که تعداد آنها 55 هزار و 587 نفر گزارش شده است.

"وسنا پوسیچ،" وزیر امور خارجه کرواسی، اذعان کرد این کشور می‌تواند فقط به چند هزار نفر از پناهجویان اجازه اقامت اعطا کن نه چند ده هزار نفر زیرا کرواسی گنجایش چنین جمعیتی را ندارد. کرواسی به تازگی 7 دروازه از 8 دروازه مرزی مشترک با صربستان را بست تا از ورود پناهجویان به کشور جلوگیری کند.

در این میان صربستان برای مواجه با پناهجویان سخاوت بیشتری از خود نشان داده است. در صربستان کسی به پناهجویان اهانت نمی‌کند و دولت امکانات اولیه زندگی را در اختیار آنها قرار می‌دهد.

اسلوونی به دلیل قرار گرفتن میان کرواسی و اتریش به مقصد جدیدی برای مهاجران تبدیل شده است. اسلوونی یکی از کشورهای ثروتمند اروپای شمالی محسوب می‌شود و تلاش می‌کند به مسیری برای عزیمت پناهجویان به اتریش تبدیل نشود.

رومانی مانند کرواسی از مجارستان خواست در مرز خود سیم خاردار و دیوار مرزی احداث نکند زیرا این کار همه پناهجویان را به سمت رومانی سوق می‌دهد. رومانی هنوز به کشور مورد علاقه پناهجویان تبدیل نشده است؛ اما هیچ تضمینی نیست که در آینده نه چندان دور اوضاع تغییر کند.

سردرگمی پناهجویان میان کشورهای اروپایی


اتریش یکی از مقاصد مورد توجه پناهجویان است. مقامات این کشور تاکنون هیچ مهاجری را مجبور به خروج از اتریش نکرده‌اند؛ اما با نظارت شدید بر مرزها مانع از افزایش تعداد مهاجران می‌شوند.


پس از اعلام موافقت "آنگلا مرکل،" صدراعظم آلمان، این کشور نیز پذیرای حجم گسترده‌ای از پناهجویان بود. البته روند مهاجرپذیری آلمان نسبت به هفته‌ها و ماه‌های گذشته کندتر شده است. 

نمودار زیر نشان‌دهنده ملیت متفاوت مهاجرانی است که به آلمان وارد شده‌اند:
سردرگمی پناهجویان میان کشورهای اروپایی

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار