وی ادامه داد: نخوردن صبحانه و عدم استفاده از ترکیبات غذایی صحیح در وعده صبحانه باعث میشود افراد در طول روز احساس خستگی و بیحوصلگی داشته باشند.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه مصرف پنیر در صبحانه با مصرف مربا متفاوت است، تصریح کرد: کسانی در وعده غذایی صبحگاهی مواد خوراکی دارای قندهای ساده مثل مربا را مصرف میکنند نسبت به افرادی که تمایل به خوردن پنیر دارند بیشتر احساس خستگی میکنند. علت این امر آن است که در مواجهه با مواد شیرین بدن سریعاً شروع به ترشح انسولین میکند که در پی آن و قند خون جذب سلولهای بدن میشود که این خود عاملی برای دسترسی مناسب بدن به انرژی خواهد شد.
این کارشناس تغذیه با اشاره به اینکه برخی افراد در وعده صبحانه از مواد غذایی چرب همچون کره و خامه استفاده میکنند، افزود: این افراد نیز بیشتر دچار خستگی در طول روز خواهند شد با توجه به اینکه فاصله زمانی زیادی میان وعدههای صبحانه و نهار نیز وجود دارد و معمولا بدن فرد از دریافت یک منبع انرژی محروم خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: بهترین میان وعده در طول روز شیر گرم، خرما، برخی میوهها خصوصا آلوچه یا هلو است که باعث ایجاد شادابی در فرد خواهد شد.
انتهای پیام/