به گزارش خبرنگار
حوزه دنیای ارتباطات گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران،اینترنت،واژه ای که این روزها آغازگر فعالیت های روزانه ما شده و تقریبا کارهای روزانه ما را دست خودش گرفته، اما اینترنت دار شدن برای برخی ها ماجراهایی دارد.
از متقاضیان اینترنت تلفن همراه که بگذریم می رسیم به متقاضیان اینترنت خانگی.افرادی که باید ابتدا با ثبت نام و طی مراحلی که معلوم نیست چقدر زمان می برد به اینترنت دست یابند و البته با وجود اینترنت پرسرعت مخابرات و وهمچنین وجود تعداد زیادی از شرکت های اینترنتی، انتخاب نوع اینترنت پرسرعت خانگی با خود متقاضیان است.
می توانیم بگوییم که تبلیغات اینترنت پرسرعت خانگی یا همان (ای دی اس ال ) مخابرات موجب شد تا خیلی از افراد متقاضی اینترنت پرسرعت مخابرات شوند اما چندی است که مشترکان اینترنت پر سرعت مخابرات رضایت کافی را ندارند ومیزان هزینه پرداختی آنها برای دریافت اینترنت با سرعت درخواستی مطابقت ندارد که این نارضایتی از اینترنت مخابرات موجب شد تا متقاضیان اینترنت پرسرعت خواستار دریافت اینترنت از شرکت های اینترنتی دیگر باشند.
چندی پیش واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جمع خبرنگاران در خصوص کمبود پهنای باند مخابرات و زمان رفع مشکل مخابرات درزمینه ی تامین پهنای باند گفت:چندین شرکت اینترنتی توانایی ارائه اینترنت پرسرعت را به مشترکان دارند ومتقاضیان اینترنت می توانند به جای مخابرات اینترنت خود را از شرکت های اینترنتی دیگری دریافت کنند.
اما این تمام ماجرا نیست چرا که افرادی علی رغم پرداخت هزینه ثبت نام همچنان در صف انتظار دریافت اینترنت مخابرات هستند و مخابراتی ها از پر بودن پورت های مخابرات می گویند.
همچنین متقاضیان اینترنت پرسرعت شرکت های دیگر ناچارا باید برای دریافت اینترنت ازمخابرات اقدام کنند که در این مورد یکی از متقاضیان این گونه می گوید که چندی است خواستار اینترنت از یک شرکت اینترنتی هستم اما به دلیل خطوط فیبر نوری باید اینترنت خود را از مخابرات دریافت کنم و مخابرات از نبود تجهیزات خبر می دهد.
وقتی موضوع تامین تجهیزات مخابراتی را از مخابرات پیگیر شدیم گویا کمبود درآمد مشکلی است که این روزها مخابرات با آن روبرو است و در این راستا بارها خواستار افزایش تعرفه بود اما به گفته مسئولین ارتباطات هنوز مخابرات بسته توسعه خود را ارائه نداده است و این مشکلات مخابرات مدت زیادی است که مطرح شده و هر از چند گاهی سوژه خبری رسانه ها می شود.
حال با توجه به افزایش متقاضیان اینترنت و بلاتکیفی برخی مشترکان در انتظار دریافت اینترنت که به ناچار باید از مخابرات اینترنت خود را دریافت کنند این سوال پیش می آید که چه زمان وضعیت مخابرات و در نتیجه تامین تجهیزات مخابراتی فراهم می شود و اگر پورت های مخابراتی برای واگذاری اینترنت پر شده چرا همچنان روند ثبت نام ها ادامه دارد؟
انتهای پیام/
اوایل که اومده بود بسیار عالی بود اما با گذشت زمان کیفیتش افت کرد
به جای اینکه به مشترکین قدیمی تخفیفاتی بدن تمام تخفیفات برای مشترک جدیده !
مودم رایگان و سرعت 2 برابر برای جدید ها پس ما قدیمی ها چی ؟؟ !!!!!!
جدیدا هم دانلود رایگان شبانش تا 8 گیگ محدود شده و دیگه مخابرات ارزشی نداره
از سرعتش نسبت به سرعت های داخل ایران راضیم ولی با استاندارد جهانی فاصله داره
تنها ایرادی که میتونم ازش بگیرم قیمت زیادشه که اگه قرار باشه بازم گرون بشه سرویس رو قطع میکنم
قیمت بالا و سرعت کم و همچنین بد اخلاقی با ارباب رجوع از خدمات مخابراته
از این انحصاری کردن بعضی مناطق که بگذریم اینترنت مخابرات یه روز در میان قطع است!