وی تعداد دانش آموزان خراسان رضوی را یک میلیون و 150 نفر بیان کرد و افزود: از این میزان 250هزار همیار پلیس و 35 هزار نفر فرهنگیار پلیس در سطح استان داریم.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی خراسان رضوی با اشاره به اهمیت آموزش و پرورش در بحث فرهنگ سازی و کاهش تلفات بیان کرد : دانش آموزان در قالب همیار پلیس نقش مهمی در کاهش تلفات داشتهاند؛ دانش آموزان با آموزش قوانین و مقرارات راهنمایی و رانندگی میتوانند همیار ماموران راهنمایی و رانندگی باشند.
گرایلی تعداد کشتهها بین سالهای 84 تا 94 را 10 هزار نفر در فواصل جادهای و درون شهری اعلام کرد و گفت: تعداد افرادی که در سال 84 در فواصل جادهای و شهری کشته شدهاند 27 هزار نفر بوده است که این میزان در سال 94 به 17 هزار نفر کاهش پیدا کرده است.
وی با اشاره به نقش شهرداری در فرهنگسازی و اصلاح موانع ترافیکی سطح شهر افزود: شهرداری نیز در اصلاح علائم، راه و ترابری و هلال احمر در بحث کاهش تلفات نقش بسیار مهم و اساسیای دارد.
رییس پلیس راهور خراسان رضوی همیاران را نماینده پلیس در خانوادهها معرفی کرد و گفت: نهادینه کردن فرهنگ ترافیک از طریق مدرسه و دانشآموزان از 6 سال گذشته در مدارس آغاز شده که عامل بازدارندهای برای تخلفات است.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد نیز در ادامه این همایش آموزش ضوابط و مقررات راهنمایی و رانندگی را از دوران کودکی و نوجوانی بسیار مؤثرتر از آموزش در بزرگسالی دانست و اظهار کرد: امروز برای داشتن شهری بهتر نیازمند جامعهای منظم هستیم و آموزش قوانین شهروندی به دانشآموزان نتیجه خوبی داشته است.
هوشنگ غلامزاده با بیان اینکه دانشآموزان میتوانند نماینده پلیس و شهرداری در خانوادهها باشند، افزود: خانوادههای ما باید درک کنند که برای داشتن زندگی آرام و بدون تلفات همه ملزم به رعایت مقررات هستیم.
در این مراسم از دو نفر از رانندگان حوزه حمل و نقل بار درون شهری و حومه شهر مشهد، آقایان سید محمد تقی توکلی و محمد احمدی تقدیر شد.
انتهای پیام/ش