به گزارش خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دکتر نوید ناصری رئیس ششمين همايش كشورى انجمن دندانپزشكى ايران-شعبه فارس ( يادمان استاد فقيد دكتر عيسى مظفرى)، با اشاره به معضل تأسيس و افتتاح لجام گسيخته دانشكدههاى دندانپزشكى در بازه زمانى سالهاى ٨٤ لغايت ٩٢ اظهار داشت: تا زمان پيروزى شكوهمند انقلاب اسلامى فقط ٥ دانشكده دندانپزشكى با امكانات خوب در ايران تأسيس شده بود كه از آن تاريخ تا سال ١٣٨٤ به ١٨ عدد ارتقاء يافت.
وی افزود: متأسفانه در سالهاى ٨٤ تا ٩٢ و بر خلاف قانون پنج ساله پنجم توسعه تعداد ٤٨ دانشكده دندانپزشكى به دانشكدههاى دندانپزشكى ايران افزوده شد و تعداد كل دانشكدههاى دندانپزشكى كشور به عدد ٦٦ رسيد.
به گفته وی نكته مهم در تأسيس و افتتاح اين دانشكدههاى نوظهور كه در آيندهاى نزديك بزرگترين معضل دندانپزشكى كشور محسوب خواهد شد، عدم برخوردارى از امكانات اوليه و ضرورى سخت افزارى مثل فضاى فيزيكى، حداقل امكانات كلينيكى و پاراكلينيكى و نيروى انسانى كارآزموده در بخش هيأت علمى و تكنسينها و پرستاران دندانپزشكى است.
ناصری با اشاره به اینکه در حال حاضر دانشجويانى از اين به ظاهر دانشكدهها فارغ التحصيل مى شوند كه بدليل عدم وجود امكانات لازم آموزشى، از توانمنديهاى مورد انتظار برخوردار نیستند خاطر نشان کرد: پيش بينى مىشود بار نهايى اين نوع آموزشهاى ناهماهنگ با استانداردهاى آموزشى، به دليل درمانهاى نابجا، عدم تبحر در درمانها و شكايات درمانى به دوش سازمان نظام پزشكى بيافتد.
وی یاد آور شد: لازم است كه سازمان نظام پزشكى کشور در راستاى وظايف مصرح قانونى خود با طرح موضوع به وزارت بهداشت و حضور مؤثر در شوراى گسترش وزارت بهداشت پيشنهاد تقليل تعداد دانشكدههاى دنداپزشكى را مطرح و خواستار تعطيلى واحدهاى فاقد استانداردهاى آموزشى دندانپزشكى شود.
انتهای پیام/