به گزارش گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛ فرماندهی لشکر 32 انصارالحسین استان همدان، فرماندهی لشکر 16 قدس استان گیلان و معاونت عملیات قرارگاه قدس از جمله مسئولیتهای سردار همدانی در دوران دفاع مقدس بود.
با پایان جنگ تحمیلی سردار همدانی در پست های مختلفی همچون فرمانده قرارگاه نجف اشرف و فرمانده لشکر 4 ،رئیس ستاد نیروی زمینی سپاه پاسداران،جانشینی فرمانده نیروی مقاومت بسیج سپاه (دو دوره)، مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جانشین سازمان بسیج مستضعفان به خدمت پرداخت .
سردار سرتیپ پاسدار حسین همدانی، در عنفوان جوانی با تفکرات حضرت امام (ره) آشنا شد و از محضر درس مکارم اخلاق و احکام شهید محراب آیتالله مدنی که در همدان تبعید بودند، بهره برد.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی با پایهگذاری و تأسیس سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی استان همدان، خود نیز به عنوان یکی از ارکان اصلی شورای عالی فرماندهی سپاه استان همدان، فعالیتش را آغاز کرد و با کمک همرزمان و پاسداران آن خطه، به پاکسازی عناصر طاغوت و عوامل فساد و نفاق پرداخت و از آنجا که چندین بار به دست ساواک دستگیر شد و مورد تعقیب بود، عوامل طاغوت را به خوبی میشناخت.
با آغاز جنگ تحمیلی، لحظهای درنگ نکرد و راه کردستان را در پیش گرفت و از آنجا که پیش از جنگ نیز به کمک مردم محروم کردستان شتافت و با دیگر دوستان و همرزمان در آنجا نیز گروهکهای ضدانقلاب را میشناخت، دیری نپایید که به صف دشمنستیزان پیوست و فرماندهی عملیاتهای مطلعالفجر را با پیروزی کامل بر عهده گرفت.
فرماندهی جبهه میانی سرپل ذهاب هم از دیگر گامهایی بود که در راستای مبارزه با دشمن بعثی برداشت و پس از مدتی کوتاه به همراه حاج احمد متوسلیان و شهید همت و شهید شهبازی در تشکیل و سازماندهی لشکر 27 محمد رسول الله (ص) نقش بسزایی داشت.
مسئولیت عملیات فتحالمبین ، نقش آفرینی در تشکیل یگانهای رزم سپاه و نخستین فرماندهی لشکر 32 انصارالحسین (ع) استان همدان، از دیگر خدمات این سردار خدوم سپاه اسلام بود.
هدایت و فرماندهی لشکر 16 قدس گیلان و نقش آفرینی در عملیاتهای مهم و حیاتی همچون کربلای 4 و کربلای 5 و معاونت اطلاعات و عملیات قرارگاه عملیاتی قدس که چندین لشکر و تیپ مستقل را تحت امر داشت، از وی فرماندهی زبده همچون دیگر فرماندهان سپاه اسلام ساخت که تا آخرین عملیات موفق سپاه اسلام با منافقان کوردل که با نام مرصاد به نتیجه رساند، لحظهای آرام نگرفت و پس از دفاع مقدس به دانشگاه فرماندهی و ستاد رفت و تحصیل نظری و دانشگاهی هدایت یگانها را هم به تجربیات ارزندهاش افزود و با انتصاب به عنوان فرمانده قرارگاه نجف اشرف و لشکر 4 بعثت در غرب کشور، کارنامهای موفق از خود بر جای گذاشت.
معاون هماهنگکننده نیروی زمینی و جانشینی نیروی مقاومت بسیج در دو دوره و فرماندهی لشکر 27 محمد رسولالله و به همراه آن، جانشینی قرارگاه ثارالله، از دیگر مسئولیتهای وی بود و معاونت مرکز راهبردی سپاه و مشاور عالی فرمانده کل سپاه و جانشینی سازمان بسیج مستضعفان از او فرماندهی کهنهکار با کولهباری از تجربه و شناخت ساخت که سبب شد مسئولیت حساسترین و مهمترین سپاه کشور که دارای ویژگیهای خاص است، بر عهده او گذاشته شود.
«شهادت» بهترین پاداش ایثارگری های سردار همدانی بود فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان، با بیان اینکه سردار همدانی متعلق به جهان اسلام بود، گفت: این شهید گرانقدر در تمام صحنههای انقلاب از مظلومان دفاع کرد.
سردار غلامعلی ابوحمزه با اشاره به اینکه، سردار شهید حسین همدانی در تمام صحنههای انقلاب از مظلومین دفاع کرد، اظهار داشت: خداوند به این خادم امام حسین(ع) که همیشه میانداری از هیئت رزمندگان را بر عهده داشت در ابتدای ماه محرم مزدی بی بدیل هدیه کرد و خداوند جایگاهی بسیار نورانی در نزد خود برای ایشان قرار داد.
وی بیان کرد: سردار همدانی از مجاهدان انقلاب اسلامی بود که در همه صحنهها در رکاب امام (ره) و مقام معظم رهبری در تمام صحنههای خطیر حضور داشت و بدون هیچ چشمداشتی به تکلیف خود عمل کرد و امروز بعد از سالها مجاهدت مزد خود را از خداوند متعال گرفت.
فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان افزود: تقدیر الهی بر این رقم خورد که در آستانه ماه محرم با تشییع این سردار اسلام مواجه شویم و این یعنی انتخاب زیبایی از طرف امام مظلومین حضرت ابا عبد الله الحسین(ع) که یاران خود را در کنار خود برمیگزیند.
ابوحمزه گفت: سردار همدانی در یک سال اخیر مرتب در جلسات سخنرانی از مجاهدت در راه خدا،دفاع از انقلاب اسلامی و حرکت در مسیر پیروی از ولایت فقیه استفاده می کردند و حال و هوای شهادت در ایشان نمایان بود.
وی تصریح کرد: پیش از پیروزی و پس از پیروزی انقلاب و در دوران جنگ تحمیلی همواره در همه صحنهها حضورداشت و با آغاز فعالیتهای گروه تروریستی داعش نیز از ارزشهای اسلامی نیز دفاع کرد.
ابوحمزه بیان داشت: از ویژگیهای بارز سردار حاج حسین همدانی این است که او از ردههای پایین نظامی فعالیت خود را آغاز کرد و به فرماندهی لشکر رسید و پس از آن مسئولیتهای مختلف و دشواری را برعهده گرفت و در نهایت به عنوان مستشار ارشد در کشور سوریه حضور یافت.
گفتنی است: سردار سرتیپ همدانی، مفتخر به دریافت دو نشان فتح از دست مقام معظم رهبری و فرمانده کل قواست که به خاطر هدایت و فرماندهی موفق لشکرهای تحت امر در دوران دفاع مقدس بوده است.
سردار حسین همدانی از فرماندهان عالی رتبه سپاه و جانشین فرمانده کل سپاه در قرارگاه امام حسین(ع)پس از سال ها مجاهدت در راه خدا در مسیر حلب به دست تروریستهای داعشی به فیض عظمای شهادت نایل شد.
انتهای پیام/س