تحول و دگرگونى در آموزش پزشكى نيازمند تحول در نگرشى مجزا به مفاهيم " بهداشت و درمان" و " آموزش پزشكى" است و اين تحول نيازمند جداسازى آموزش پزشكى از وزارت بهداشت و درمان است.

دکتر نوید ناصری عضو شورای عالی سازمان نظام پزشکی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به اینکه تحول در آموزش پزشکی نیازمند تربيت اساتيد و هيأت علمى علاقه مند و داراى ويژگيهاى اوليه و لازم براى آموزش پزشكى است؛ گفت: نباید هر دانش آموخته اى به صرف فارغ التحصيل شدن، مجبور به تدريس علوم پزشكى شود.

وی با اعلام اینکه براى دگرگونى آموزش پزشكى در طرح تحول نظام سلامت باید به دو  موضوع توجه داشت افزود: تعطيلى آن تعداد از دانشكده هاى پزشكى، دندانپزشكى و ساير رشته هاى علوم پزشكى كه فاقد امكانات و استانداردهاى لازم جهت آموزش پزشكى هستند باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه پذيرش دانشجو در هر مقطعى باید بر اساس نيازسنجى، همراه با دورانديشى لازم باشد خاطرنشان کرد: واگذارى امر آموزش پزشكى به وزارت علوم و جدا نمودن آن از وزارت تأمين كننده سلامت جامعه است كه اصلى ترين هدف آن بنا به اظهار نظر مسئولين مربوطه تأمين بهداشت و درمان است.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۷ ۲۳ مهر ۱۳۹۴
جداسازی آموزش پزشکی از وزارت بهداشت حتما و حتما و حتما پیگیری کنید وزارت پزشک سالار و وزارتی که با اختیار کامل پزشکان در آموزش و درمان باعث شده به بهانه تدریس از وقت درمان بیماران کوتاهی کنند و منابع بیت المال را ریخت و پاش کنند بدون داشتن حد اقل علم مدیریت و وضعیت پزشکی مثل صنعت خودرو که انحصاری شده و بی کیفیت و بی رقابت با تعاریف زیاد و نارضایتی زیاد بیماران و پرسنل بیمارستانها از مدیریت پزشک بر سیستم