‌مسئول گروه قلب و عروق مرکز سلول درمانی پژوهشگاه رویان، عنوان کرد: استفاده از سلول‌های بنیادی در درمان بیماری‌های قلبی تاکنون برای بیش از 400 بیمار با موفقیت انجام شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر هدی معدنی در حاشیه همایش سلول‌های بنیادی با بیان اینکه استفاده از سلول‌های بنیادی در درمان بیماری‌های قلبی از سال 2000 توسط محققان کشف شد، اظهار کرد: در ایران نیز از سال 86 استفاده از سلول‌های بنیادی برای درمان بیماری‌های قلبی آغاز شد.

وی با بیان اینکه این شیوه یک نوع درمان مکمل است، تصریح کرد: سلول‌های بنیادی برای درمان سکته قلبی و نارسایی قلبی استفاده می‌شود که با استفاده از سلول‌های تک هسته‌ای مشتق از مغز استخوان بیمار انجام می‌شود.

مسئول گروه قلب و عروق مرکز سلول درمانی پژوهشگاه رویان با اشاره به درمان موفقیت‌آمیز سکته حاد قلبی و همچنین نارسایی قلبی با استفاده از سلول‌های بنیادی در کشور یادآور شد: برای کودکانی که به نارسایی قلبی مبتلا هستند و یا افرادی که در اثر سکته قلبی دچار نارسایی قلبی شده‌اند، از سنین کودکی (یک سالگی) تا 70 سالگی از سلول‌های بنیادی می‌توان استفاده کرد.

معدنی توضیح داد: بیماران ابتدا معاینه شده معیار سلامت آنها سنجیده می‌شود و در صورت وجود تمام شرایط لازم، برای سلول درمانی انتخاب می‌شوند.

وی در پایان از موفقیت ۹۰ درصدی سلول درمانی بیماران قلبی در ایران خبر داد و خاطرنشان کرد: استفاده از سلول‌های بنیادی در درمان بیماری‌های قلبی تاکنون برای بیش از 400 بیمار با موفقیت انجام شده است.

انتهای پیام


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار