دکتر نجاتیصفا روانپزشک در گفتگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، بیان کرد: اکثریت افراد با مد شدن جراحی بر روی یکی از اجزای بدن تشویق میشوند که این کار را انجام دهند ولی باید از نظر سطح عمومی جامعه بر گسترش عمل جراحی زیبایی در کشور کار شود تا بتوانیم تأثیری که زیبایی و ظاهر بدن بر روی اعتماد به نفس و زندگی افراد دارد را کم کنیم.
وی افزود: افرادی که برای عمل جراحی به کلینیک ها مراجعه میکنند از افراد معروف مثل بازیگران الگوبرداری میکنند، بخصوص در جراحی های بینی این مسئله را داریم.
این روانپزشک اظهار داشت: تصور اینکه افرادی که به دنبال جراحی زیبایی میروند دچار افسردگی میشوند باور اشتباهی است، چراکه بعضی افراد به دلیل اضطراب ناشی از زیبایی ظاهر احساس نارضایتی میکنند و حتی بعد از عمل هم احساس رضایت از نتیجه عمل و ظاهر جراحی خود ندارند.
وی ادامه داد: در بعضی موارد افراد به دلیل داشتن اختلالی به نام اختلال بدریختی احساس خوبی نسبت به یکی از اعضاء و حتی کل بدن خود ندارند و دست به عمل زیبایی برای پنهان کردن آن قسمت بدن میزنند اما از دید ناظر بیرونی آن فرد هیچ مشکل خاصی نسبت به دیگران ندارد و تنها به دلیل داشتن مشکلات روانپزشکی همیشه در حال تغییر ظاهر است.
این روانپزشک خاطرنشان کرد: قبل از انجام جراحی های زیبایی باید ارزیابی اولیه در مورد سلامت روان فرد انجام شود و افرادی که دچار اختلال بدریختی هستند، باید قبل از جراحی بیماری روانی آن ها درمان شود. همچنین با توجه به اینکه عمل جراحی جنبه فرهنگی دارد باید از نظر سطح عمومی جامعه بر گسترش عمل جراحی زیبایی در کشور کار شود تا تأثیر ظاهر بر زندگی کم شود.
انتهای پیام/