دکتر مشیت محمدزاده متخصص اعصاب و روان در گفتگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: هر کودکی در یک دوره از زندگی خود کنجکاو به محیط اطراف و اطرافیان خود است، بنابراین والدین باید در تربیت کودکان خود کوشا باشند تا آنها به افرادی سخن چین تبدیل نشوند.
وی با اشاره به خصوصیت شخصیتی منفی در کودک و طرز برخورد با کودک فضول بیان کرد: وقتی کودک شما رازهای خصوصی خانوادگیتان را در جمع مطرح میکند، هیچ واکنش شدیدی نشان ندهید. بلکه کودک را از جمع بیرون ببرید و به او بگویید من خیلی ناراحت میشوم وقتی مسائل خصوصی زندگیمان را جلوی دیگران مطرح میکنی یا در همان جمع چند ثانیه بدون محبت و جدی به او نگاه کنید تا متوجه شود که فضولی کرده است و نباید حرفش را ادامه دهد.
این متخصص اعصاب و روان ادامه داد: فرزندتان را آگاه کنید که دیگران حس خوبی نسبت به فرد فضول و خبرچین ندارند.
وی با اشاره به الگویی که کودکان برای خود در خانواده قرار میدهند، تأکید کرد: باید اعضای خانواده الگوی مناسبی برای کودکان باشند و مسائل و رازهای خانوادگی خود را در حضور کودک برای سایرین تعریف نکنند یا اگر خواهان محبت و مشورت از دیگران در مورد مسئلهی هستید حتما در زمانی که کودک در منزل حضور ندارد، این کار را انجام دهید.
دکتر محمدزاده اذعان کرد: کودکان در یک دوره زندگی به شدت نیازمند به جلب توجه هستند و والدین باید سعی کنند که نکات مثبت کودکشان را بیشتر ببینند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: همانطور که آگاه هستید نخستین مکان رشد و پرورش کودک کانون خانواده است، پس باید تمام اعضای خانواده توجه زیادی به رفتار و منش خود کنند تا کودک الگوی مناسبی برای خود داشته باشد.
انتهای پیام/