مدیرکل اداره آمار و فناوری اطلاعات سازمان غذا و دارو گفت: جهت تسهیل در کنترل و استعلام شناسۀ فرآورده‌ها، نرم‌افزاری برای تلفن همراه توسط سازمان غذا و دارو طراحی شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان مونا جابری دوست، گفت: هدف از اجرای طرح ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت فرآورده‌ها، جلوگیری از قاچاق کالا و فرآورده نیست؛ بلکه این طرح ابزاری جهت تفکیک فرآوردۀ اصیل و دارای مجوز از فرآوردۀ غیراصیل و قاچاق است.

وی اظهار داشت: شناسه‌ها و برچسب‌های ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت فرآورده‌های سلامت محور برخلاف هولوگرام و برچسب‌های امنیتی، به‌تنهایی بیان‌گر اصالت فرآورده نبوده و جهت کسب اطمینان از اصالت آن، باید مورد راستی‌آزمایی از طریق استعلام از سامانه‌های سازمان غذا و دارو قرار گیرند.

جابری دوست افزود: همان‌طور که ورود فرآوردۀ بدون شناسه به محل‌های توزیع و عرضه غیر مجاز است، ورود فرآورده‌ها با شناسه‌های نامعتبر به زنجیرۀ توزیع و عرضه نیز غیر مجاز می‌باشد. بنابراین مسئولین فنی شرکت‌های پخش و داروخانه‌ها، می‌بایست در هنگام تحویل گرفتن فرآورده‌ها، شناسه‌های آن‌ها را (حتی به‌صورت تصادفی) کنترل کرده و درصورت نامعتبر بودن شناسه‌ها، از تحویل گرفتن فرآورده‌ها خودداری نمایند.

مدیر کل اداره آمار و فناوری اطلاعات سازمان غذا و دارو در پایان خاطر نشان کرد: جهت تسهیل در کنترل و استعلام شناسۀ فرآورده‌ها، نرم‌افزاری برای تلفن همراه توسط سازمان غذا و دارو طراحی شده است که از طریق سایت www.ttac.ir، Iranapps، Google play و Bazaar قابل دریافت می‌باشد.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.



انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار