پنتاگون که در حسرت یک "کلیدواژه" برای سربازانش است دستور داد تا آن را از کتاب مسلمامان حذف کنند.

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،"جنگ" ، واژه نام آشنایی برای منطقه غرب آسیا است که برخی کشورها ماه‌ها است با آن دست و پنجه نرم می کنند و به طور طبیعی برای هر جنگی علاوه بر تسلیحات به قول قدیمی ها پیاده نظام هایی لازم است.

ایالات متحده آمریکا با صرف هزینه های بسیار برای سربازان خود در جنگ هایی چون افغانستان و عراق نتیجه مطلوب نمی گیرد و پس از گذشت سالها همچنان هزینه های وحشتناکی برای ان می پردازد یکی از این هزینه ها مشکلات روحی سربازان است اما این سوال مطرح می شود هر سربازی که از جنگ برگردد مشکلات روحی و افسردگی و بعضا روانی پیدا خواهد کرد؟

تفاوت سرباز آمریکایی و ایرانی؛ پنتاگون در حسرت کدام کلید واژه است؟

مثال نقض این موضوع دفاع مقدس کشورمان است چراکه رزمندگان این مرز و بوم دقیقا بر خلاف آنچه گفته شد از جنگ بازگشتند و تاثیرات جنگ روی آنان در کمال حیرت، تعالی روحشان بود و دلتنگی برای حال و هوای جبهه ! همچنین با هر جانباز عزیزمان که به گفتگو نشستیم خاطرات رزمش را نقطه عطفی در زندگی خود معرفی کرد و از انقلاب عشقی که نسبت به قلب و تفکرشان رخ داده بود سخن گفت بنابراین تفاوت این سربازان در چیست؟

تا جایی که می دانیم تانک و موشک و توپ و تفنگ و ... در همه جنگ‌ها، یک صدای گوش خراش داشته و یک تصویر مشترک را رقم میزند، پس چه چیزی است در این سنگرها که یکی را جنگ زده و افسرده به خانه می فرستند و دیگری را لبخند به لب و کوله باری از معرفت؟

تفاوت سرباز آمریکایی و ایرانی؛ پنتاگون در حسرت کدام کلید واژه است؟

موضوع دیگر که تفاوت رزمندگان مسلمان کشورمان با سربازان آمریکایی را نشان می دهد، امر "خودکشی" است

در سال 2003 وقتیکه ارتش امریکا به عراق حمله کرد به مانندحمله سال 1991 در نبرد خلیج فارس 1 ، آمارهای متناقضی از کشته های امریکایی در حین نبرد با سربازان بعثی صدام حسین منتشر می شد اما در هر دو جنگ آماری منتشر شد که بدن بسیاری ازافراد را در امریکا لرزاند.

سربازی که به همرزمان خود با نارنجک حمله کرده و براساس آمار منتشره 8 سرباز را به هلاکت رسانده و خود نیز خودکشی کرده بود. 

این مساله نه تنها در ارتش امریکا بلکه در بسیاری از کشورهای دارای ارتش حرفه ای یک امر بسیار خطرناک محسوب می شود و در این میان آمار خودکشی سربازان کشوری که بیشترین سابقه عملیات برون مرزی وتجاوز به خاک دیگر کشورها را تحت عناوینی چون حقوق بشر و دفاع مقابل تسلیحات کشتار جمعی دارد یعنی امریکا ، روز به روز در حال افزایش است.

تفاوت سرباز آمریکایی و ایرانی؛ پنتاگون در حسرت کدام کلید واژه است؟

گفته می شود که در ارتش امریکا در هر 65 دقیقه یک نفر اقدام به خودکشی می نماید و این در حالی است که پس از گسترش آمار تلفات امریکا در افغانستان و عراق که سربازان اقدام به خودکشی میکنند ، پنتاگون با برنامه ریزی های انجام شده و ارتقا سطح روحی و روانی سربازان مستقر در این مناطق ، توانست کمی از میزان آمار خودکشی سربازان خود کم کند.

اما در سال 2013 بر اساس گزارش پنتاگون این آمار دوباره افزایش یافت و سوای که مطرح می شود این است که وجود امکانات نظامی بالا و خدمات در هر سطح چه خلا ای  را باقی می گذراد که این سرباز نتنها از آن بلکه از زندگی چشم می پوشد؟

در حالی که مثال نقض آن درگیری جوانان زیر 18 در ایران با خانواده هایشان در جریان 8 سال دفاع مقدس بود تا اجازه بگیرند و در کنار دیگر رزمندذگان برای کشورشان بجنگند و این درحالی است که رزمندگان ما امکانات سربازان آمرکایی را نیز نداشتند. پس این چه شوقی است که علم و تجهیزات نظامی آن را ایجاد نمی کند؟

مطالعه رفتاری در سال 2011 که توسط محققان روی سربازان امریکایی انجام گرفت نشان میداد که 65 درصد کسانیکه سابقه خودکشی در ارتش امریکا دارند دارای  مشکلات رفتاری بوده و  45 درصد از افرادی که خودکشی موفق داشته اند ! نیز دارای مشکلات روحی و روانی حاد ناشی از دیدن مسایل عراق و افغانستان بوده اند(ادامات وجنایات خود مانند تجاوزات جنسی و..) !

اما اصلی ترین تفاوت سرباز آمریکایی و ایرانی..


تفاوت سرباز آمریکایی و ایرانی؛ پنتاگون در حسرت کدام کلید واژه است؟

 ایالات متحده امریکا برای ایجاد انگیزه در سربازان و مردم خود جهت اعزام به جنگ باید به انها تضمین های مالی بدهد و بعضا تضمین های دروغین که زنده خواهند ماند، پایگاه بسیجی وجود ندارد و دفاع از وطنی هم در کار نیست بنابراین سرباز امریکایی برای زیاده خواهی کشورش یاید تضمین های لازم را بگیرد از جمله تامین خانواده اش و ...

در این بین میبینیم علاوه بر چنین هزینه هایی وحشت از کشته شدن و احساس پوچی موضوعی است که حتی هالیوود هم از جنگهای عراق و افغانستان به تصویر می کشد.

حتی تضمین ها هم نمی تواند از یک سرباز اموزش دیده یک سرباز خطرناک و ناب بسازد چرا که پاشنه آشیل کار بحث آرمانها و انگیزه هاست و پنتاگون مدتها است که در حسرت یک کلید واژه برای سربازانش به سر می برد یعنی امر بی بدیل "شهادت"

سرباز مسلمان با داشتن آرمانی چون شهادت پا به میدان می گذارد و طی معامله هایی که دلش با آسمان انجام می دهد از کمترین امکانات بهره گرفته و به عشق مجاهدت برای خدا قدرتمند ظاهر می شود، نه تضمینی می گیرد و نه اطمینانی از سلاح انچنانی دارد، اما ! می رود...

یک کلید واژه که پنتاگون از ان وحشت دارد و در حسرت آن برای همیشه باقی خواهد ماند، محرک عجیبی که هزینه افسرگی سربازان، نا امیدی، آمار خودکشی و ... به صفر خواهد رساند.

عشق به شهادت و خدایی شدن جنگ همان تفاوت اصلی میان سرباز ایرانی و امریکایی است که سرباز را به دو معنایی متفاوت می رساند.

موضوع "شهادت" به قدری جدی است که استکبار سالهاست برای ان نقشه کشیده و سعی دارد ان را از جلوه بیاندازد یکی از این اقدامات حذف شهادت از کتاب‌های درسی کشورهای مسلبمان است به این ترتیب می بینیم شهادت که یکی از والاترین ارزش های اسلام است از کتب درسی عربستان، کویت و دیگر کشورهای هم پیمان حذف می شود.

تجربه تلخ دفاع مقدس برای استکبار باعث شد تا چنین اقدامی صورت گیرد چرا که انها دیدند شوق شهادت و شهادت طلبی چه تاثیری بر اوضاع گذاشت و یک کشور با دست خالی توانست در برابر تمام قدرت های دنیا بدون حتی یک یار بایستد.

آنها دیدند که در آن زمان نوجوان سیزده ساله از شوق پرواز و شهادت به خود نارنجک بست و به زیر تانکرفت، آنها این اتفاق ها را دیدند و می‌دانند که شهادت و مراقبت از ناموس،  وطن و دین فقط در فرهنگ ایران نیست بلکه در دین مبین اسلام به عنوان یک حکم یاد می شود پس باید همه  مسلمانان این شوق را داشته باشند به همین دلیل وارد کشور های سست عنصر و بی غیرتی مانند عربستان و کویت و...شدند تا این آرمانها را که با زیاده خواهی آنها در تضاد است کمرنگ کنند.

و در آخر..

 کید و مکر دشمن با هر پشتوانه هوشمندانه برای کمرنگ کردن شهادت، هرچقدر هم که باشد هر ساله به سادگی گذشتن یازده ماه با شکست مواجه شد "محرم" و عشق به سالار شهیدان خیلی چیزهارا زنده خواهد کرد...

"و مکروا و مکرالله و الله خیر الماکرین"

تفاوت سرباز آمریکایی و ایرانی؛ پنتاگون در حسرت کدام کلید واژه است؟

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان 
اینجا کلیک کنید.

گزارش از هدیه آقاپور


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۶ ۱۴ بهمن ۱۳۹۹
ما ملت شهادتیم
ما ملت امام حسینیم
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۲:۴۹ ۱۴ مهر ۱۳۹۹
درود خدا بر سربازان اسلام؛انقدر والامقام هستند که امام سجاد براشون دعا کردن...
Iran (Islamic Republic of)
امیرحسین
۰۰:۲۶ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
کاشکی در کنار این زمینه های معنوی به فکر تجهیز کردن سربازا بیوفتن تا از سربازا بهتر حفاظت بشه چون با این وضع تجهیزات انفرادی نبردی هم رخ بده تلفاتمون سنگین میشه اگه به مرزها نگاهی بندازید میتونید نمونه ای از این فاجعه رو ببینید که چطور مرزبانامون به خاطر نداشتن تجهیزات و جلیقه ضد گلوله خوب و اسلحه مدرن پر پر میشن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۹ ۲۶ دی ۱۳۹۶
چی شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۱ ۰۸ مهر ۱۳۹۶
من خودم سربازم افتخار دارم که سرباز اسلامم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۰۳ ۰۹ آبان ۱۳۹۴
شهادت هنر مدان خداست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۹ ۰۹ آبان ۱۳۹۴
سلام بر حسین (ع ).اگه ما توانستیم بدون هیچ سلاح پیشرفته و کمک هیچ کشور ابر قدرتی در جنگ پیروز بشیم همش بخاطر امام حسین (ع ) و قیام او بود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۹ ۰۹ آبان ۱۳۹۴
سلام بر حسین (ع ).اگه ما توانستیم بدون هیچ سلاح پیشرفته و کمک هیچ کشور ابر قدرتی در جنگ پیروز بشیم همش بخاطر امام حسین (ع ) و قیام او بود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۸ ۰۹ آبان ۱۳۹۴
آمريکايي هافقط هيکل دارن...خيلي تخيل پردازن وعشق قهرمان بازي دارن. هيچي نيستن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۸ ۰۸ آبان ۱۳۹۴
با اینکه تا الان چند نظر مخالف فرستادم برای باشگاه خبرنگار جوان
اما از این متن لذت بردم
انسان مادی گرا و معنوی گرا زمین تا اسمان تفاوت دارند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۶ ۰۸ آبان ۱۳۹۴
فدای امام حسین. و اصحاب با مرامش خصوصا حضرت عباس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۱ ۰۸ آبان ۱۳۹۴
سلام بر سرباز دلاور ایرانی چون نیاکانش تا پای جانش ناموسش وطنش ایستاده ... خدا قوت پهلون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۵ ۰۸ آبان ۱۳۹۴
خدایا شهادت را نسیبمان کن
United States of America
ناشناس
۱۸:۳۲ ۰۸ آبان ۱۳۹۴
بزرگترین ترس امریکا از ایران شهادت طلبی سربازانش است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۰ ۰۸ آبان ۱۳۹۴
الگوی ما ایرانی ها امام حسین است,باتوجه به اینکه فرهنگ ماغنی و اقناع است وبا فرهنگ عاشورا گره خورده این رادشمن در خواب ببیند که میان ما وشهادت فاصله بیاندازد.
Germany
ناشناس
۱۵:۲۵ ۰۸ آبان ۱۳۹۴
امام حسین شهادت را برای مسلمان واقعی معنی کرد واین واژه اساس حفظ اسلام شد. پس در هیچ دین و آیین دیگری پای نخواهد گرفت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۳ ۰۸ آبان ۱۳۹۴
یه سرباز صفر ایرانی به اندازه 100سرباز امریکایی می ارزه چون بااعتقادبه میدان میره
Saudi Arabia
ناشناس
۱۴:۰۹ ۰۸ آبان ۱۳۹۴
درزمان جنگ سرباز دفاع مقدس بودم 2 سال تمام درخود خط اول بودم برای امدن مرخصی بول نداشتم اما ایستادم وخدمت کردم و ما را ایثار گر نامیدند قول مساعدت وحقوق دادن لکن هیچ خبری نشد فرق من رزمنده با اونایی که توی مراکزی مثل دامداری ارتش و جاهای تمیز خدمت کردن چی است تو را خدا فکری برای حقوق ومستمری ما بکنین ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۷ ۰۸ آبان ۱۳۹۴
اللهم ارزقنا شهادت.شادی ارواح طیبه سرور و سالار شهیدان شهدا و امام شهدا صلوات.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۰ ۰۸ آبان ۱۳۹۴
با سلام،سرباز ایرانی ایستاده در کنار سرباز آمریکایی در عکس چهارم،عکس شهید محمود بیضایی اهل تبریز از شهدای مدافع حرم می باشد که در بهمن ماه سال 92 به شهادت رسید.یادش گرامی و روحش شاد.فوق العاده انسان شریف و با خدا و سرباز ولایت بود و مزدش همان شهادت.
آخرین اخبار