به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر مهدی کشمیری، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اعلام این خبر گفت: محلول چربیگیر و جرمگیر جهت تمیز کردن سطوح فلزی و غیرفلزی مانند سرامیک، سنگ و... همچنین پاکسازی خطوط تولید استفاده میشود و به دلیل دارا بودن ترکیبات خاص در آلودگی نفوذ کرده و موجب تسریع عملیات پاک کردن میشود.
در ادامه مهدیه قاسمی، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان در خصوص این فناوری توضیح داد: در محیطهای کارگاهی و عملیاتی لایههای چربی و انواع آلودگیهای سطحی بر روی قطعات قرار میگیرد که برای آمادهسازی و عملیات نهایی و ورود قطعه به بازار هدف، باید تمیزکاری نهایی بر روی قطعات صنعتی انجام شود.
قاسمی ادامه داد: چربیگیری باعث ایجاد پوشش بادوام و بهتر بر روی قطعات شده و در بسیاری از موارد باعث صرفهجویی در مصرف رنگ و مواد آبکاری میشود.
وی اضافه کرد: علاوه بر سطوح فلزی، پاکسازی و نظافت سطوح غیرفلزی (سنگ، سرامیک، کامپوزیت و ...) با جرمهایی سخت و رسوب شده که مستلزم صرف هزینه و زمان بسیار است نیز توسط این فناوری صورت میگیرد.
به گفته مدیرعامل این شرکت دانشبنیان، پاک کردن روغن و گریس از قطعات فلزی بدون تاثیر بر سطح و ایجاد خوردگی و عدم مصرف آب پس از استفاده، مهمترین ویژگی این محصول است.
وی افزود: این محصول ضمن برطرف کردن آلودگی و جرم از سطوح سنگی و سرامیکی، هیچگونه لکهای از خود به جا نگذاشته و فاقد اثرات زیانآور از قبیل مشکلات تنفسی و پوستی که در محصولات شیمیایی با کاربرد مشابه وجود دارد، است.
قاسمی با اشاره به کاربردهای دیگر این فناوری گفت: از این محصول جهت شستوشو و نظافت مکانهایی مانند آشپزخانههای صنعتی، پالایشگاههای نفتی، تعمیرگاهها، صنایع مختلف و همچنین آمادهسازی و زیرسازی سطوح مختلف استفاده میشود.
منبع:ایسنا
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید. انتهای پیام