با توجه به عوارض شدید و ناخواسته‌ای که لایه برداری پوست ممکن است در پی داشته باشد به افراد توصیه می‌شود این عمل محتاطانه و به دست افراد متخصص صورت گیرد.

فرهاد ملک زاده، متخصص پوست و استاد دانشگاه علوم پزشکی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به حساسیت‌ عمل لایه برداری پوست با توجه به عوارضی که امکان دارد برای فرد در پی داشته باشد گفت: از آنجایی که عمل لایه برداری پوست عوارض شدید و ناخواسته‌ای را مانند گوشت اضافه برای فرد ممکن است در پی داشته باشد توصیه می‌شود این عمل محتاطانه و به دست افراد متخصص آن انجام شود و اصولا لایه برداری بیشتر برای پوست صورت انجام می‌گیرد و پوست کل بدن را لایه برداری نمی کنند.

دکتر ملک زاده ادامه داد: پس از لایه برداری باید حداقل یک هفته الی 10 روز فرد مراقبت‌های ویژه‌ای مانند استفاده از ضد آفتاب چندین مرتبه در طی روز و دوری از نور شدید از قبیل نورآفتاب و نور چراغ های مهتابی و کم مصرف که اشعه ماوراء بنفش دارند را در رابطه با پوست لایه برداری شد انجام دهد.

وی در بیان روش‌های رایج  لایه برداری گفت: درحال حاضر لایه برداری بیشتر از طریق لیزرها صورت می‌گیرد به دلیل دقت و کنترل پذیری بیشتری که دارد علاوه بر اینکه این روش عوارض کمتری به سایر روش‌های لایه برداری دارد.

این پزشک خاطر نشان کرد:البته میزان کیفیت دستگاه‌های لیزر بسته به نوع و ساخت کشورهای مختلف متفاوت است و دستگاه‌های لیزر اروپایی و آمریکایی نسبت به سایر دستگاه‌ها از کیفیت بالاتری برخوردارند که به دلیل قیمت بالای آنها در حال حاضر بیشتر لیزرهای اروپایی و کره‌ای مورد استفاده هستند.

انتهای پیام/

 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار